0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» виконує бажання «продавців мрій»

Зовсім нещодавно звістка про виграш 100 000 гривень у нову електронну миттєву лотерею «Володар гри» збентежила серця мільйонів українських гравців. Щасливий білет було придбано в Івано-Франківську, на фірмовому столі «М.С.Л.», розташованому за адресою вул. Тролейбусна, 1. Переможець, якого звуть Назар, є великим прихильником лотереї «Гонка на гроші», а випробувати удачу в лотерею «Володар гри» вирішив «з подачі» розповсюджувача Ганни Тимошкіної. При цьому Фортуна посміхнулася йому вже на четвертому поспіль придбаному білеті! Треба зазначити, що з легкої руки Ганни Федорівни гравці багаторазово ставали переможцями грошових та призових категорій. Ось лише деякі з них:

- 20 грудня 2015 проданий нею білет «подарував» гравцеві телевізор в акції «800-й тираж.  800 телевізорів – грає вся Україна!» від «Лото-Забава»;

- травень 2016 – виграш 2 000 гривень (призова категорія) в лотереї «Лото-Забава»;

- 26 червня 2016  – за придбаним в Ганни Федорівни білетом гравець потрапив до студії на розіграш 881-го тиражу лотереї «Лото-Забава».

Але, звісно, поки що головний приз в кар’єрі цієї привітної продавчині – 100 000 гривень від лотереї «Володар гри».

Ось так Ганна Тимошкіна, порадивши нову лотерею, допомогла здійснитися мріям свого постійного гравця. Тому не дивно, що безпосереднє керівництво, з огляду на роки плідної праці та високі результати продажів, вирішило нагородити Ганну Федорівну і здійснити її давнє бажання. «Коли я продала щасливий квиток «Володар гри», менеджер запитала, яку винагороду я б хотіла отримати. І я попросила виповнити мою давню мрію — побувати в студії «Лото-Забава». Й ось я тут, і я щаслива!»,- радісно прокоментувала вона цю подію, опинившись на ефірі 884-го тиражу «Лото-Забава». Бажаємо пані Ганні нових щасливих продажів!

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» намагається здійснювати мрії не лише своїх гравців, які кожного разу з надією грають у лотереї, а й простих розповсюджувачів, які кожного дня продають сотні білетів, кожен з яких може стати щасливим і змінити чиєсь життя.

 

Поділитись:
18 липня 2016
Ми у Viber!