0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Кілька головних призів за один тираж «Лото-Забава»

17 липня за результатами проведення 884 тиражу всеукраїнської державної лотереї «Лото-Забава» гравцями було виграно головний приз конкурсу «Щасливий номер» розміром у 50 000 гривень, конкурсу «Полювання за грошима» - омріяну багатьма іномарку та 120 000 гривень літньої акції під назвою «Морський круїз».

Власником першого головного призу у 50 000 гривень став пан Володимир із міста Херсон, який приїхав для участі в конкурсі «Щасливий номер» у студії «Лото-Забава». Переможець виявився будівельником за фахом, який грає в лотерею майже 16 років. Цікаво, що до студії пан Володимир приїхав вдруге. Відвідати студію вперше переможцеві пощастило ще 12 років тому.

Власником наступного великого призу стала пані Людмила з міста Київ. Саме вона у конкурсі «Полювання за грошима» виграла сучасний автомобіль Geely GC5, який обов’язково подарує своїй мамі. До речі, за цікавим збігом обставин переможниця вже мала посвідчення водія, проте самого авто в сім’ї не було. 

Третім власником чималого грошового виграшу у 884 тиражі «Лото-Забава» став гравець із міста Львів, якому пощастило виграти 120 000 гривень у літній акції під назвою «Морський круїз». Наразі оператору державних лотерей «М.С.Л.» відомо лише номер виграшного лотерейного білеті та адресу за якою він був придбаний. 

Лотерейний білет під номером 0283591, який приніс своєму власнику 120 000 гривень, був придбаний у місті Львів на фірмовому столі «М.С.Л.», що розташувався у магазині «Спорттовари» за адресою: проспект Свободи, 1/3. Вітаємо переможця та із нетерпінням очікуємо на нього у найближчому відділенні «М.С.Л.» для оформлення виграшу. Нагадуємо, що за умовами проведення літньої акції, кожний переможець має обов’язково приїхати до Києва у студію «Лото-Забава» для вручення виграшного сертифікату у прямому ефірі.

Саме це і зробив пан Віктор з Костянтинівки Донецької області, який тиждень тому у 883 тиражі «Лото-Забава» так само став власником головного призу літньої акції. Як стало відомо, шостий переможець грає з першого тиражу лотереї.  Зі слів переможця, про свій виграш він дізнався по телефону від співробітника «Лото-Забава», який дзвонив привітати із виграшем та запросити у студію.

Свій виграш пан Віктор обов’язково витратить на чотирьох своїх дітей та п’ятьох онуків. 

Нагадуємо, що розіграші «Лото-Забава» відбуваються щотижня у неділю у прямому ефірі «1+1» о 9:00.

Поділитись:
18 липня 2016
Ми у Viber!