0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

"Лото-Забава": які білети із Джек-потом

10 липня у державній лотереї «Лото-Забава» було зірвано Джек-пот розміром в 3 мільйони гривень. Це дійсно визначна подія для найпопулярнішої сімейної лотереї в Україні та її прихильників. 

Історія “Лото-Забави” налічує 17 років та вже 245 мільйонерів та мультимільйонерів. При цьому до нашої великої лотерейної сім’ї продовжують долучатися дедалі більше нових гравців. 

У зв’язку з цим маємо нагоду ще раз нагадати правила гри, а також умови розіграшу Джек-потів. 

Отже, в одному лотерейному білеті знаходиться три великих ігрових поля, і в кожному з них можна побачити п’ять горизонтальних ліній. Таким чином всього в одному лотерейному білеті 15 горизонталей.

Кожна з горизонталей складається з 5 чисел. Це можуть бути числа від 1 до 75 та двох пільгових клітинок.  Що таке пільгові клітинки? Це клітинки у вигляді підкови, які заміняють в лотерейному білеті абсолютно любе число, тим самим підвищуючи шанси на виграш.

Як ви вже самі зрозуміли, саме 75 кульок знаходиться у лототроні, завдяки якому щотижня відбувається розіграш «Велика гра».

Звертаємо увагу, що в кожному лотерейному білеті «Лото-Забава», числа друкуються автоматично прямо під час продажу лотерейного білета. Власнику білета необхідно лише слідкувати за номерами кульок, що випадають із лототрону в прямому ефірі та відмічати в білеті ті числа, які  Випали із великого лототрону.

Виграшним білет стає тоді, коли в ньому закреслена одна або більше горизонталей. Звісно, чим більше горизонталей – тим більше виграш.

Кожен розіграш закінчується тільки тоді, коли є головний переможець. Найбільший виграш – Джек-пот - дістається гравцеві, якому пощастить закреслити три лінії в одному ігровому полі без пільгових підковок або 5 будь яких горизонталей в усьому лотерейному білеті. До речі, саме це вдалося зробити власнику Джек-пота із Хмельницької області 10 липня.

І наостанок зверніть увагу на те, що в кожному з трьох ігрових полів, одні й ті самі числа можуть повторюватися. Гарним прикладом є білет гравця з Хмельницької області, який 10 липня виграв Джек-пот.

Поділитись:
12 липня 2016
Ми у Viber!