0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Європа визнає: «М.С.Л.» реалізовує головні цінності лотерей

У липневому випуску щомісячного альманаху Європейської асоціації державних і тото лотерей (EL) «Newsletter. Monthly Sports News #52 /july 2016» у розділі «Наші основні цінності у дії» («Our core values in display») опублікована стаття «Льодограй» під патронатом «М.С.Л.»: ми створюємо чемпіонів» («Lyodogray» under the patronage «MSL»: - «We create champions»).

Одне з топових видань EL присвятило матеріал соціальному проекту оператора державних лотерей «М.С.Л.» оскільки впровадження і розвиток компанією цього напрямку корпоративної соціальної відповідальності втілюють у життя пріоритетні принципи діяльності європейських лотерейних операторів.

Міжнародні експерти, наряду з провідними новинами спортивної та лотерейної індустрії, приділили особливу увагу історії створення та досягнень однієї з найсучасніших льодових арен в Україні. Справжня пам’ятка Богуслава, Універсальний навчально-тренувальний центр «Льодограй», всього за 2 роки став місцем проведення загальнонаціональних і регіональних змагань з хокею та фігурного катання, ареною для постійних тренувань відомих спортсменів, центром культурно-спортивного відпочинку мешканців Богуславщини й гостей районного центру і, навіть, увійшов до маршрутів місцевих екскурсій.

Окремо закордонні журналісти розповіли про підтримку з боку «М.С.Л.» малечі: понад 150 юних спортсменів займаються в секціях УНТЦ «Льодограй» і 24 з них в сезоні 2015-2016 стали призерами всеукраїнських змагань. Оператор державних лотерей всебічно заохочує своїх підопічних до нових перемог та створює для них усі необхідні умови. Наприклад, нещодавно компанія «М.С.Л.» організувала для 20 найбільш перспективних фігуристів та хокеїстів дитячий спортивний табір на Кіпрі.

«М.С.Л.» вже 45 років виконує своє головне призначення: компанія докладає максимум зусиль для підтримки і розвитку спорту в Україні. І це високо оцінили закордонні спеціалісти. У зв’язку з цим, нагадаємо , що 29 червня 2016 в Брюсселі Робоча група Європейської комісії з питань масового спорту (High Level Group (HLG) on Grassroots Sport) опублікувала свої рекомендації щодо сприяння розвитку масового спорту в Європі, підкреслюючи при цьому важливу роль лотереї. В свою чергу, Європейська асоціація державних і тото лотерей (EL) привітала той факт, що особлива роль у цій доповіді приділяється лотереї і рекомендує парламентській Єврокомісії:

- визнати провідну роль лотерей у фінансуванні масового спорту;

- закликати європейські країни заохочувати і захищати лотереї як джерело підтримки спорту;

- вживати необхідних заходів для боротьби з нелегальними ставками.

Треба зазначити, що лотереї протягом десятиліть є основними партнерами європейського спорту, забезпечуючи його стабільною фінансовою підтримкою у розмірі понад 2 млрд євро на рік. Відповідно до недавніх досліджень (SportEconAustina, 2015) цей внесок істотно вплинув на європейську економіку. Крім того, лотереї забезпечують близько 40 000 робочих місць в спортивній індустрії щорічно. Експерти підкреслюють, що життєво важливо зберегти таку тісну співпрацю і в майбутньому.

Поділитись:
8 липня 2016
Ми у Viber!