0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У Вінниці викрито черговий нелегальний осередок азартних ігор

У Вінниці за адресою вул. Соборна, 46 громадські активісти на чолі з місцевими журналістами викрили незаконний зал під вивіскою «Лото-Маркет», в якому здійснювались невідомі ігри на гроші. 

Ми дякуємо за пильність та наполегливість сумлінних громадян, які допомагають у викритті шахраїв та оприлюднюють факти демонстративно безкарного порушення законів України. 

З огляду на цей випадок офіційно повідомляємо:

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» не має жодного відношення до вказаного закладу, який, маскуючись під брендом «Лото-Маркет», ймовірно надавав незаконні послуги з азартних ігор. Зазначаємо, що з актуальною інформацією про пункти розповсюдження лотерей «М.С.Л.» можна ознайомитися на сайті компанії.

Підкреслюємо, що кількість випадків проведення шахрайських ігор на гроші в приміщеннях, які оформлені під «Лото-Маркети», останнім часом значно зросла. Така популярна на лотерейному ринку мережа приваблює нечистих на руку аферистів, які не гребують скоєнням злочинів задля наживи. Слід зазначити, що, займаючись азартними правопорушеннями «під прикриттям» державних лотерей, злодії ігнорують чинне законодавство України, за що мають бути притягнуті до відповідальності.

До уваги усіх небайдужих: у разі підозри щодо статусу того чи іншого пункту розповсюдження, будь ласка, звертайтесь до місцевих органів правопорядку та повідомляйте про зловживання за номером гарячої лінії оператора державних лотерей «М.С.Л.»: 0(800) 21-00-65.

Поділитись:
1 липня 2016
Ми у Viber!