0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Підопічні спортсмени «М.С.Л.» повернулися з Кіпру

Майже непомітно промайнули два тижні насичених тренувань та казкового відпочинку на Кіпрі: 23 червня родичі та друзі зустрічали делегацію маленьких фігуристів та хокеїстів Універсального навчально-тренувального центру «Льодограй» у Богуславі (Київська область). Нагадаємо, що оператор державних лотерей «М.С.Л.» організував для своїх провідних перспективних вихованців літній спортивний табір в одному з найбільш популярних та жвавих курортів Європи - Айя-Напа.

Юні спортсмени із задоволенням ділилися своїми яскравими враженнями. Про щільний графік тренувань, який дозволив дітлахам прекрасно підготуватися до нового спортивного сезону, докладніше розповів тренер Михайло Васільєв: «Підйом – о шостій ранку, далі - пробіжка до моря, потім – сніданок. Після невеликої перерви – відшліфування з фігуристами хореографічних вправ, з хокеїстами – силових навантажень. Як сонце піднялося високо – відвідування басейну або похід на море. А ввечері, коли спека спадала, - третє тренування згідно запланованої програми». Окремо Михайло Валерійович подякував за прекрасні умови, які були створені оператором державних лотерей «М.С.Л.» для проживання та тренувань малечі. Протягом двох тижнів перебування на Середземноморському курорті у спортсменів з Богуслава було лише два вихідних. Один з них вони використали на екскурсію до старовинного храму, а другий присвятили морській подорожі на кораблі, стилізованому під піратське судно.

Високий рівень організації подорожі відмітили ті з батьків, які супроводжували майбутніх чемпіонів на Кіпр.  Людмила Вільгань, мама фігуристки Юліанни та хокеїста Артема, зазначила: «Завдяки «М.С.Л.» я змогла оздоровити дітей на морі, у чудових умовах, з прекрасним рівнем обслуговування. До цього додам ще одне, мамам на замітку: після того, як мої Артем та Юліанна почали систематично займатись спортом на «Льодограї», вони більше не хворіють. Хіба є більша радість для матері маленьких дітей!?»

Неймовірна природа Середземного моря, екзотичні делікатеси, гостинність і привітність місцевих жителів, цікаві екскурсії та захоплюючі дух розваги залишаться в пам'яті маленьких богуславців назавжди, адже для багатьох з них ця подорож - перший виїзд за межі України. Оператор державних лотерей «М.С.Л.» бажає маленьким фігуристам та хокеїстам сил і натхнення для досягнення серйозних результатів в новому спортивному сезоні.


Поділитись:
30 червня 2016
Ми у Viber!