0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Нові переможці літньої акції «Морський круїз»

26 червня під час розіграшу 881 тиражу лотереї «Лото-Забава» визначився четвертий власник грошового призу літньої акції під назвою «Морський круїз». Ним виявився гравець із міста Київ, який придбав лотерейного білета під номером  0244339 у точці розповсюдження, що розташована на вул. Мала Житомирська, 2. Саме в цьому білеті була надрукована додаткова ігрова комбінація 60880759, яка принесла своєму власнику 120 000 гривень.

Вже найближчої неділі побачити переможця у прямому ефірі зможе кожен бажаючий, адже за правилами проведення літнього конкурсу, для того, щоб отримати виграш, переможець має обов’язково отримати виграшний сертифікат від ведучих «Лото-Забава» у студії.

Разом із тим 26 червня до студії приїхав власник третього грошового призу акції «Морський круїз» на ім’я Дмитро, який 19 червня виграв 120 000 гривень. До Києва третій переможець приїхав із села Степне Запорізької області та із задоволенням розповів про свої плани на виграні гроші. За його словами, такого виграшу з лишком вистачить на відпочинок на морі разом із сім’єю,  на ремонт квартири та на подарунок синові на його день народження.

Нагадаємо, за умовами літньої акції, стати учасником може кожен повнолітній українець, який придбає три або більше лотерейних білетів «Лото-Забава» однією покупкою. У кожному білеті буде надрукована додаткова ігрова комбінація, яку гравцеві необхідно зареєструвати за допомогою смс-повідомлення на короткий номер 330. Під час чергового розіграшу, комп’ютер за принципом випадковості визначить одну виграшну ігрову комбінацію серед всіх надісланих протягом тижня. Таким чином, головний приз акції «Морський круїз» обов’язково знайде свого власника.

Спостерігати у прямому ефірі за розіграшами лотереї «Лото-Забава» та за визначенням нових переможців можна щонеділі о 9:00 на телеканалі «1+1».

Поділитись:
29 червня 2016
Ми у Viber!