0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» повідомляє про масштабну замовну інформаційну атаку

Керівництво «М.С.Л.» вимушено констатувати, що проти оператора державних лотерей з понад 45-річним досвідом роботи в Україні продовжується масована інформаційна кампанія з метою дискредитації.

Чергова хвиля фейкового негативу була організована 17-19 червня 2016 року. У цей період завдяки інтернет-ресурсам (так званим «зливним бачкам») було розповсюджено інформацію, яка має явно замовний характер, спрямований на підрив довіри та знищення репутації оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Так, 17 червня на інформаційному ресурсі «Перша інстанція» було опубліковано матеріал, який не відповідав дійсності та вводив людей в оману. Зокрема, видання написало про те, що «СБУ підозрює «М.С.Л.» у фінансуванні тероризму». Вказана інформація оприлюднена під таким заголовком через нерозуміння ситуації з боку представників вказаного ЗМІ, а також відсутність у них фактичних даних.

«М.С.Л.» в свою чергу роз’яснив «Першій інстанції» про те, що ініціатором вказаного кримінального провадження був сам оператор лотерей. Такий радикальний крок був пов’язаний з тим, що в рамках досудового розслідування «М.С.Л.» має намір отримати інформацію та ознайомитися з фактичними даними, які слугували підставою для введення санкцій проти оператора лотерей у 2015 році (якщо такі дані взагалі існують). Бенефіціар «М.С.Л.» Маркос Шиапаніс ініціював вказане кримінальне провадження, оскільки усі інші спроби отримати ці документи та пояснення були марними – оператор лотерей отримував лише відписки чиновників без надання відповідей по суті.

Разом з тим виправлення інформації на «Першій інстанції», як з’ясувалось, не завадило нашим опонентам використати ситуацію на свою користь, розповсюдивши дискредитуючу інформацію проти «М.С.Л.». 

Тож, на жаль, вимушені констатувати, що інформаційна атака проти оператора державних лотерей «М.С.Л.», розпочата ще у 2015 році, продовжується і донині. На наше переконання, це пов’язано з тим, що впродовж останнього часу представники комерційних та державних структур намагаються будь-якими шляхами «оновити» лотерейний ринок України, замінивши існуючих операторів лотерей на нових. У цій дискредитаційній кампанії застосовуються будь-які методи та важелі: від адміністративних до інформаційних.

Разом з тим, нагадуємо, що «М.С.Л.» продовжує виконувати усі свої зобов’язання перед державою та гравцями і є єдиним оператором лотерей в Україні, якого визнала Європа.

Також радимо нашим опонентам перенаправити свої фінансові ресурси на потреби країни, наприклад підтримку спорту. Оператор «М.С.Л.» вклав понад 20 млн. грн. на будівництво та фінансування Універсального навчально-тренувального центру «Льодограй» (м.Богуслав Київської області), який сьогодні користується популярністю як серед професійних спортсменів, так і місцевих хокеїстів та фігуристів. При  цьому, «М.С.Л.» по сьогоднішній день турбується про те, щоб кожна дитина у Богуславі мала змогу займатися зимовим видом спорту, незважаючи на свій фінансовий стан. Тож, ті кошти, які витрачені на безрезультативну дискредитацію «М.С.Л.», на наше переконання, варто було б витратити з користю для суспільства.

Поділитись:
21 червня 2016
Ми у Viber!