0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

В Одесі невідомі підпалили нелегальний центр азартних ігор

У зв’язку з появою у ЗМІ інформації про те, що в Одесі на вулиці Семінарській сталося загоряння в приміщенні «Лото-Маркет», повідомляємо наступне:

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» не має жодного відношення до вказаного закладу, який, маскуючись під брендом «Лото-Маркет», ймовірно надавав незаконні послуги з азартних ігор.

«М.С.Л.» ще раз наголошує на збільшенні випадків проведення шахрайських ігор на гроші в приміщеннях, які оформлені під фірмові магазини «М.С.Л.» - «Лото-Маркети». На жаль, під популярний на лотерейному ринку бренд охоче маскуються ласі до легкої наживи аферисти. Компанія «М.С.Л.» нагадує, що будь-які азартні ігри в Україні є незаконними, тому усі учасники таких правопорушень переслідуються згідно чинного законодавства. З актуальною інформацією про пункти розповсюдження лотерей «М.С.Л.» можна ознайомитися у вільному доступі на сайті компанії. У разі підозри щодо статусу того чи іншого пункту розповсюдження, сумлінні та уважні громадяни завжди можуть звернутись до місцевих органів правопорядку та повідомити про зловживання за номером гарячої лінії оператора державних лотерей «М.С.Л.»: 0(800) 21-00-65.

Нагадаємо, що, як повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Одеській області, 13 червня о 02:02  в Одесі на вулиці Семінарській сталося загоряння приміщення під брендом «Лото-Маркет». Ймовірною причиною пожежі вважається занесення джерела запалювання ззовні, тобто - підпал. Розмір збитків встановлюється. На щастя, ніхто з людей не постраждав. Ведеться слідство.

 

Поділитись:
14 червня 2016
Ми у Viber!