0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

НОВА УЧАСНИЦЯ КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.»

Чарівна тендітна дівчина Ксенія Основенко стала другою учасницею КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.». Мешканка Жовтих Вод Дніпропетровської області виграла свій 1 000 000 гривень ще 6 березня 2016 у тиражі № 865. Але тільки 12 червня вона змогла разом зі своєю бабусею Оленою Володимирівною відвідати студію «Лото-Забава». Одразу по прибуттю до столиці почесні гості найвідомішої української лотереї отримали подарункову програму від оператора державних лотерей «М.С.Л.» - «Два дні з життя мільйонера».

Біля виходу з залізничного вокзалу Ксенію та Олену Володимирівну зустрів білосніжний лімузин, на якому вони відправилися у дводобову подорож по luxury-реальності.

ВІП-делегація переможниці розташувалася в одному з найпрестижніших готелів Києва. Приголомшлива панорама сучасного та водночас древнього міста відрилася гостям з вікон затишного номера на шістнадцятому поверсі.

На дев’ятиметровому красені Chrysler 300C ExclusiveВІП-туристки «М.С.Л.» відправилися на персональну екскурсію по історичним місцям в серці столиці України.

Калейдоскоп сюрпризів підхопив обох жінок: незабутня ексклюзивна фотозйомка на фоні славнозвісних пам’яток та неперевершених краєвидів, відвідування відомих ресторанів, фотосесія у розкішній інтер'єрній студії, численні інтерв’ю для журналістів та ще багато приємних несподіванок від організаторів.

Але головна подія – це, звичайно ж, участь у прямому ефірі «Лото-Забава». До речі, Олена Володимирівна вже вдруге опинилася на зйомках відомої телепрограми: вперше вона була запрошена у якості гравця студії цієї зими. А зараз в неї більш почесна місія - вона супроводжує свою онучку-мільйонершу.

Незмінні улюблені ведучі популярної телепередачі Лариса Руснак і Анатолій Гнатюк привітали Ксенію з перемогою та вручили їй символічний чек на мільйон гривень. Дівчина передала привіт своїм близьким, розповіла про себе та поділилася планами щодо свого мільйону: «Мені 23 роки, працюю в сфері туризму. В «Лото-Забава» я стала грати завдяки моїй бабусі Олені Володимирівні. Вона дуже любить цю лотерею, дивиться кожний розіграш, і я просто не могла не «захворіти» азартом гравця. Вже роки чотири граю самостійно, майже не пропускаю тиражів, завжди беру участь в усіх акціях, і в нинішній літній акції також. У мене є давня мрія — побувати в Італії, і я обов’язково її здійсню! Крім того, частину коштів обов’язково віддамо на допомогу українській армії»

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» ще раз щиро вітає Ксенію й бажає всім грати та вигравати!

Поділитись:
13 червня 2016
Ми у Viber!