0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

ВПЕРШЕ: літній спортивний табір на Кіпрі від «М.С.Л.»

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» організував для провідних перспективних вихованців Універсального навчально-тренувального центру «Льодограй» (Богуслав, Київська область) літній спортивний табір на Кіпрі. 20 маленьких хокеїстів та фігуристів отримали виняткову можливість з 8 по 23 червня 2016 року опинитися на узбережжі казкового Середземномор'я, де створені усі умови для плідних тренувань та якісного, незабутнього відпочинку.

Завдяки бездоганним умовам УНТЦ «Льодограй», який був збудований та досі фінансується компанією «М.С.Л.», став базою для тренувань професійних спортсменів: відомих фігуристів та хокеїстів, майстрів спорту, призерів загальноукраїнських та міжнародних змагань з інших міст України. Для богуславчан УНТЦ «Льодограй» - найкраще місце для спортивного сімейного відпочинку та масових катань на ковзанах.

Але особлива увага приділяється маленьким місцевим мешканцям. Вже зараз понад 150 дітей з Богуславщини займаються у секціях УНТЦ «Льодограю», а 24 з них вже стали у сезоні 2015-2016 призерами змагань загальноукраїнського масштабу. Треба відмітити, що мова йде про тих, хто півтори роки тому ще не вмів добре стояти на ковзанах.

На протязі багатьох місяців малеча наполегливо працювала, відточуючи свою майстерність, виступала та завойовувала гідні місця на престижних змаганнях. Це все стало можливим завдяки згуртованій роботі команди таких професійних тренерів, як Олександр Матвійчук, Олена Амосова, Андрій Савченко, Георгій Старков, Михайло Васильєв, Олег Цебренко.

Після нетривалого відпочинку по закінченні сезону 2015-2016 розпочинається підготовка до нового. Оператор державних лотерей «М.С.Л.» підтримує своїх підопічних та заохочує до нових перемог майбутніх чемпіонів з УНТЦ «Льодограй». Завдяки цьому двадцяти дітлахам з Богуслава пощастило стартувати у новий спортивний рік на одному з найбільш популярних та жвавих курортів Кіпру з дивовижною історією - Айя-Напа. Комплекс, в якому будуть тренуватись та відпочивати юні спортсмени, оточений тропічним садом з кришталево-чистими ставками. До послуг делегації з України буде просторий басейн, а на відстані 350 метрів – золотистий піщаний пляж та водні розваги: катання на водних лижах, віндсерфінг, дайвінг тощо. До речі, усі пляжі Айя-Напи нагороджені блакитним прапором ЄС за рівень своєї чистоти і розвиток інфраструктури, що відповідають стандартам Євросоюзу.

Бажаємо маленьким богуславчанам зарядитися натхненням та яскравими емоціями, на відмінно відпрацювати тренерську програму та повернутися готовими до нових перемог та досягнень.

Загальновідомо, що мета лотереї – завдяки виграшу здійснити найзаповітніші мрії людини. «М.С.Л.» намагається втілити в життя бажання батьків, щоб їх діти росли здоровими, успішними, подорожували світом, стали спортивною гордістю України й мали можливість зробити своє життя яскравим та щасливим.

 

Поділитись:
9 червня 2016
Ми у Viber!