0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» vs ДЕРЖОРГАНИ: п’яте засідання суду

 9 червня 2016 року о 14:30 відбудеться п’яте відкрите засідання Вищого адміністративного суду України за позовом оператора державних лотерей «М.С.Л.» про визнання незаконним та скасування Указу Президента України від 16 вересня 2015 року №549/2015 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 вересня 2015 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» (надалі – Указ Президента) в частині включення «М.С.Л.» до переліку осіб, до яких застосовуються персональні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції).

 Нагадаємо, що 14 квітня справу було перенесено у зв’язку із затребуванням необхідної інформації у РНБО. На другому судовому засіданні, 12 травня, відповідач не виконав  зобов’язання суду і не надав докази, які б могли стати підставою для введення проти компанії «М.С.Л.» антиросійських санкцій. Втретє розгляд справи перенесли 26 травня на 2 червня у зв'язку з надходженням клопотання про залучення представника Служби безпеки України до участі в справі в якості третьої особи на стороні відповідача. З 2 на 9 червня засідання перенесли за клопотанням представника СБУ, аби Служба безпеки України як третя сторона мала змогу ознайомитися з матеріалами справи, а також надати відповідні докази та обґрунтування щодо правомірності внесення компанії «М.С.Л.» до санкційного списку.

 У свою чергу оператор державних лотерей «М.С.Л.» вважає усі звинувачення безпідставними і сподівається на якнайшвидше вирішення справи.

 По завершенню засідання відбудеться брифінг за участі керівника юридичного управління «М.С.Л.» Марини Слободніченко.

 Акредитація журналістів за телефоном 095-273-24-69

Поділитись:
7 червня 2016
Ми у Viber!