0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Льодограй» під патронатом «М.С.Л.»: день захисту дітей

Перший день літа – на льоду! Оригінально, чи не правда? Саме так цього року відзначили День захисту дітей маленькі мешканці Богуслава, що в Київський області.

1 червня, на честь святкування Міжнародного дня захисту дітей, оператор державних лотерей «М.С.Л.» та Універсальний навчально-тренувальний центр «Льодограй» зробили подарунок усьому підростаючому поколінню Богуславського району. Протягом цього дня кожен, хто небайдужий до ковзанів, спорту й здорового способу життя, мав можливість кататися на одній із найсучасніших льодових арен України зі знижкою 50%!

Приємно відзначити, що такий дарунок викликав справжній ажіотаж серед дітлахів. І це не дивно, адже «Льодограй» і «М.С.Л.» подбали про те, щоб зробити перебування малюків на льоду незабутнім.

Протягом усього дня з музичних колонок льодового палацу лунали найпопулярніші дитячі мелодії, пісні й мотиви з мультфільмів, даруючи маленьким гостям справжнє задоволення. Після занять на льоду, відвідувачі могли перевести подих в затишному кафе комплексу, насолодившись смачним морозивом та теплими напоями.

І, звичайно ж, кожному на згадку вручалися оригінальні брендовані повітряні кульки, які допоможуть довше зберегти надзвичайні спогади про цей прекрасний день.

Поділитись:
3 червня 2016
Ми у Viber!