0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

МІЖНАРОДНЕ ВИЗНАННЯ «М.С.Л.»

Європейські стандарти роботи «М.С.Л.» вдруге підтверджені закордонним аудитом

31 травня 2016 року у Марракеші (Марокко) на урочистій церемонії напередодні Генеральної Асамблеї Європейської Асоціації державних та ТОТО лотерей (EL) представникам компанії «М.С.Л.» (Україна) вдруге було вручено«Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри». Цей документ свідчить про те, що в «М.С.Л.» усі бізнес-процеси приведені у відповідність до європейських стандартів, які захищають інтереси гравців у лотереї. На сьогоднішній день «М.С.Л.» - єдиний оператор державних лотерей на пострадянському просторі, який зміг отримати цю відзнаку та вдруге підтвердити свою відповідність головним принципам Європейської Асоціації державних та ТОТО лотерей (EL).

Визнанням успішної діяльності «М.С.Л.» на міжнародному рівні став вступ компанії у 1993 році до EL, яка об'єднала в собі лотерейні організації європейських країн, Ізраїлю і деяких країн СНД.

У червні 2013 року «М.С.Л.» став єдиним оператором лотерей в Україні та на пострадянському просторі, який вперше отримав «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від EL.

Для отримання другого сертифікату відповідальної гри на період 2016-2019 у 2016 році усі роботи компанією «М.С.Л.» були успішно завершені в установлені строки, проведено зовнішній незалежний аудит на замовлення EL, його результати надані до EL та розглянуті Виконкомом EL. На підставі цих матеріалів зроблені експертні висновки про те, що стандарти роботи «М.С.Л.» відповідають нормам і принципам  загальноєвропейської лотерейної практики щодо захисту інтересів гравців. З врученням другого «Сертифікату відповідності стандартам відповідальної гри» представників «М.С.Л.» привітали президент EL пан Хансйорг Хольтмайер та голова комітету відповідальної гри пан Ар’як Ван Веер.

Треба відмітити, що, незважаючи на безпрецедентний тиск протягом двох останніх років з боку держорганів (безпідставне внесення компанії до російського санкційного списку РНБО, бойкот щодо продовження дії ліцензії) та суттєві фінансові втрати, оператор державних лотерей «М.С.Л.», як і завжди продовжує гарантувати виконання усіх зобов’язань перед гравцями та державою, підтверджуючи відповідність діяльності компанії європейським стандартам та підкреслює курс свого розвитку разом з Європейськими лотереями, впроваджуючи принципи роботи кращих європейських операторів у свою діяльність.

 

Поділитись:
6 червня 2016
Ми у Viber!