0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Підопічні «М.С.Л.» - спеціальні гості театру на льоду «Кристал»

28 травня 2016 року творчий шоу-балет УНТЦ «Льодограй» (Богуслав, Київська область) прийняв участь у яскравому фестивалі «Кристал збирає друзів». Показові виступи були присвячені 25-річчю театру льодових мініатюр «Кристал»* (Дніпропетровськ), завершенню змагань «Грані Кристалу» та закриттю спортивного сезону.

Наприкінці весни завдяки майстерності маленьких спортсменів прихильники фігурного катання поринули в незабутню атмосферу зимової феєрії, приголомшливого свята та магії ковзанярського мистецтва. Групові балетні номери, виступи призерів щорічних змагань «Грані Кристалу» та вихованців УНТЦ «Льодограй» вразили чисельних глядачів своєю щирістю та рівнем професіоналізму. Юні фігуристи додали дніпропетровській ковзанці «Льодова Арена» тепло своїх сердець та поділились безмежною любов’ю до одного з найвитонченіших видів спорту.    

Артисти-початківці й досвідчені приборкувачі льоду продемонстрували свої навички та мали чудову можливість оцінити вміння своїх колег по льоду. Дівчата з Богуслава, які привезли з собою як колективний виступ, так  і двох одиночниць, гідно представили УНТЦ «Льодограй» та оператора державних лотерей «М.С.Л.», познайомилися з новими друзями, прекрасно провели час та з радістю очікують на нові зустрічі у наступному сезоні 2016-2017.     

     

* Дитячий театр на льоду «Кристал» був створений у 1991 році. У 1996 році рішенням Федерації профспілок України самодіяльному льодовому театру «Кристал» присвоєно звання «ЗРАЗКОВИЙ». Протягом 10 років «Кристал» — єдиний колектив цього жанру в Україні. Щорічно театр на льоду «Кристал» та його творча команда представляють глядачам Дніпропетровська та інших міст України яскраві, сповнені музики та танців, оригінальних костюмів та акторської гри вистави на льоду.

Понад 200 учасників театру крім фігурного катання і хореографії опановують основи циркового мистецтва на льоду, виступають на роликових ковзанах та виконують усі ролі у  спектаклях.

Поділитись:
30 травня 2016
Ми у Viber!