0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Суд втретє переніс засідання у справі про зняття санкцій з «М.С.Л.»

26 травня 2016 року Вищий адмінсуд втретє переніс засідання у справі про зняття антиросійських санкцій з оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Нагадаємо, що 14 квітня справу було перенесено у зв’язку із затребуванням необхідної інформації у РНБО. На другому судовому засіданні, 12 травня, відповідач не виконав  зобов’язання суду і не надав докази, які б могли стати підставою для введення проти компанії «М.С.Л.» антиросійських санкцій. Втретє розгляд справи перенесли на 2 червня у зв'язку з надходженням клопотання про залучення представника Служби безпеки України до участі в справі в якості третьої особи на стороні відповідача.

На брифінгу для журналістів керівник юридичного управління «М.С.Л.» Марина Слободніченко прокоментувала рішення суду наступним чином: «Залучення в якості третьої особи Служби безпеки України є для нас позитивним фактором, оскільки це саме той орган, який ініціював введення санкцій щодо нашої компанії. І тому ми сподіваємося, що все-таки будуть відкриті ті «закулісні» підстави, які не дають нам спокійно жити вже близько року».

Оператор державних лотерей наголошує на тому, що усі звинувачення на адресу «М.С.Л.» є безпідставними, і сподівається на якнайшвидше вирішення справи. З часу застосування антиросійських санкцій компанія понесла значні фінансові та репутаційні втрати, значних збитків зазнав і державний бюджет України.

Разом з тим, Марина Слободніченко зазначила, що впродовж довготривалих «тортур» з боку держорганів, компанія «М.С.Л.» сумлінно виконувала усі свої зобов’язання перед гравцями. «Ми не припиняли виплати нашим гравцям. Виплату виграшів здійснюють наші агенти-розповсюджувачі, які безпосередньо продають лотерейні білети. Тому жоден гравець не постраждав і не постраждає допоки буде існувати лотерея і допоки ми будемо здійснювати реалізацію лотерейних білетів», - наголосила вона.

Поділитись:
27 травня 2016
Ми у Viber!