0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

УНТЦ «Льодограй»: здобутки чемпіонату України з фігурного катання

20-22 травня 2016 на льодовій арені Універсального навчально-тренувального центру «Льодограй» (Богуслав, Київська область), який є соціальним проектом оператора державних лотерей «М.С.Л.», відбувся Відкритий чемпіонат України з фігурного катання на ковзанах серед аматорів.

Організатор: Клуб аматорів фігурного катання в місті Київ.

Участь у змаганнях взяли понад 200 вітчизняних спортсменів віком від трьох років з 14 регіонів України.

Були представлені наступні категорії:

-  одиночне катання;

-  парне катання;

-  спортивні танці на льоду;

-  групові номери;

-  шоу-балети на льоду.

Змагання проводились згідно міжнародним правилам ISU з фігурного катання на ковзанах, з комп’ютерною бригадою та відео повтором.

Команда фігуристів УНТЦ «Льодограй», яку готували до виступів тренери Олена Амосова та Андрій Савченко, показала на чемпіонаті прекрасний результат. У здобутках юних фігуристів одинадцять медалей, сім з яких золоті, три срібні та одна бронзова. Тобто, з двадцяти двох богуславських спортсменів, які вийшли на лід, кожен другий виборов заслужену медаль.  

За відгуками експертів, спортсменів, батьків фігуристів, суддів турнір пройшов напрочуд організовано і злагоджено. Усі відмітили  прекрасний льодовий майданчик, зручні роздягальні, сучасну інфраструктуру та  привітну і дружню атмосферу УНТЦ «Льодограй».

Цим чемпіонатом було завершено спортивний сезон 2015-2016. Оператор державних лотерей «М.С.Л.» бажає усім своїм підопічним плідного відпочинку та наснаги для високих результатів у наступному сезоні. 



Поділитись:
25 травня 2016
Ми у Viber!