0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Чергове викриття аферистів

10 травня 2016 року за ініціативи компанії «М.С.Л.» через встановлені порушення на точках продажів під брендом «Лото-маркет» була припинена діяльність двох залів за адресами:

- м. Київ, вул. Автозаводська, 99/4;

- м. Київ, пр-т Перемоги, 1.

Представники «М.С.Л.» виконали усі необхідні процедури по закриттю торгових точок. У тому числі - за відповідними актами було вилучено та заблоковано лотерейне обладнання. Того ж дня вказані пункти були видалені з переліку офіційних точок продажів оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Але нечисті на руку шахраї вирішили продовжити свою порочну практику поза легальним полем, про що правоохоронців повідомили громадські активісти. Через деякий час до чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від голови громадської організації про те, що по вулиці Автозаводська діє нелегальний ігровий зал, який маскується під «державні лотереї». Правоохоронці перевірили вказану адресу та знайшли юридичне підтвердження незаконної діяльності закладу. За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від десяти до сорока тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян із конфіскацією майна.

Правоохоронці відпрацьовують оперативну інформацію щодо наявності інших нелегальних залів в Оболонському районі столиці, дії спрямовані на припинення функціонування незаконних закладів та  притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» ще раз нагадує усім небайдужим: у разі підозри щодо статусу того чи іншого пункту розповсюдження, сумлінні та уважні громадяни можуть звертатись до місцевих органів правопорядку та повідомляти про зловживання за номером гарячої лінії оператора державних лотерей «М.С.Л.»: 0(800) 21-00-65.

Компанія «М.С.Л.» на постійній основі інформує правоохоронні органи про виявлення незаконних ігрових залів та наперед дякує усім за допомогу у боротьбі з нелегальним гральним бізнесом.

 

Поділитись:
24 травня 2016
Ми у Viber!