0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» опротестовує правомірність включення до санкційного списку

26 травня 2016 року о 14:30 у Вищому адміністративному суді України відбудеться відкрите судове засідання щодо позову оператора державних лотерей «М.С.Л.» про визнання незаконним та скасування Указу Президента України від 16 вересня 2015 року №549/2015 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 вересня 2015 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» (надалі – Указ Президента) в частині включення «М.С.Л.» до переліку осіб, до яких застосовуються персональні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції).

Нагадаємо, що 12 травня 2016, через відсутність доказів та ненадання відповідачем необхідних документів, головуюча на засіданні суддя Світлана Головчук вимушена була вдруге перенести розгляд цієї справи.

  Компанія «М.С.Л.» підкреслює, що рішення про застосування до неї санкцій не ґрунтуються на встановлених законом підставах, прийняте не у відповідності  із законодавчо визначеною  процедурою,  в основу згаданого рішення покладено свавільне застосування закону, що суперечить нормам Конституції та законодавства України, суперечить рішенням та практиці Європейського суду з прав людини.

  Наслідками таких безвідповідальних з боку держорганів дій стали:

- катастрофічне зменшення надходжень до державного бюджету України;

- призупинення фінансування низки соціальних проектів та благочинних програм;

- непоправні репутаційні та фінансові втратиоператора державних лотерей «М.С.Л.»;

- дестабілізація та часткова паралізація роботи компанії «М.С.Л.».

Незважаючи на все, керівництво «М.С.Л.» підкреслює, що як і завжди, продовжує гарантувати виконання усіх зобов’язань перед гравцями та державою, підтверджуючи відповідність діяльності компанії європейським стандартам.

Після оголошення результатів відбудеться брифінг за участі керівника юридичного управління «М.С.Л.» Марини Слободніченко.

Акредитація журналістів за телефоном 095-273-24-69.

Поділитись:
24 травня 2016
Ми у Viber!