0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

МСЛ-ВИШИВАНКА

До всеукраїнського Дня вишиванки, який цього року відмічався 19 травня, співробітники оператора державних лотерей «М.С.Л.» та партнерських компаній організували масштабний фото-флешмоб. Обов’язковою умовою було вбратися у національну українську сорочку та зробити фотографію за присутності у кадрі будь-якого елементу, так чи інакше пов’язаного з «М.С.Л.». В акції прийняли участь 46 унікальних фотографій з таких міст, як Київ, Рівне, Львів, Чернівці, Одеса, Харків, Кривий Ріг. Яскраві, різноманітні, оптимістичні, сповнені натхнення та патріотизму світлини вшанували одне з найвідоміших не тільки в нашій країні, але й за кордоном, українських свят.

Як відомо, в останні два роки національне вбрання українців та наші автентичні візерунки стали головними трендами у світовій модній індустрії. Їм віддає перевагу багато відомих вітчизняних та зарубіжних особистостей, серед яких Діта фон Тіз, Мелані Т’єррі, Холлі Беррі, Кейт Мосс, Хайден Панетт’єрі, Ксенія Собчак, Лана Дель Рей, Сальма Хайек, Кеті Холмс, Анна Делло Руссо та багато інших.

«Зірки» з «М.С.Л.» у своєму незвичайному фотосеті віддали шану не тільки такій популярній у багатьох куточках світу вишиванці, але й звернулись до головних брендів серед вітчизняних лотерей: на креативних фото ми бачимо точки розповсюдження «Спортліга» та «Лото-маркети», постери та промо-матеріали «МЕГАЛОТ», «ЛОТО-ЗАБАВА», «ТІП-ТОП», «ХТО ТАМ», «ГОНКА НА ГРОШІ», «ШВИДКІ 7», «ГАРЯЧІ ГРОШІ», «СПОРТПРОГНОЗ», диспенсери електронних миттєвих лотерей «ШВИДКОГРАЙ», інтер’єр та екстер’єр представництв й Центрального офісу «М.С.Л.», і, звичайно, багато-багато білетів, кожен з яких може принести комусь удачу та здійснити найзаповітніші мрії.

Поділитись:
20 травня 2016
Ми у Viber!