0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Губернатор Київщини відвідав «Льодограй»

13 травня 2016 року під час робочого візиту до Богуслава голова Київської обласної державної адміністрації  Максим Мельничук та новопризначений керівник Богуславського району Ірина Старенька завітали до УНТЦ «Льодограй» та оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Гості були приємно вражені тим, як їх зустріли: традиційна україночка з паляницею, привітний колектив, а головне – посмішки вихованців.

Директор УНТЦ «Льодограй» Ігор Штефан провів екскурсію по приміщенням комплексу, губернатор відвідав тренування дітей з фігурного катання та відзначив, що отримав задоволення від того, з якою любов`ю та самовідданістю тренера та всі працівники відносяться до своєї праці.

Максим Дмитрович поділився з присутніми тим, що його сини теж займаються зимовим видом спорту, а саме – хокеєм.

Маленькій чемпіонці з фігурного катання, Мілані Сірій, пощастило отримати подарунок від губернатора – гарну м`якеньку подушку, а колектив «Льодограю» вручив губернатору на згадку подарунки з символікою хокейної команди «Богуславські Шершні».

Максим Дмитрович подякував за гостинність, теплий прийом і пообіцяв: «Ми будемо підтримувати вашу справу та допомагати у розвитку зимових видів спорту»  

Поділитись:
16 травня 2016
Ми у Viber!