0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Як здійснити МЕГА-мрії?

До головного офісу компанії МСЛ завітала переможниця конкурсу від Мегалот у соціальній мережі Фейсбук Олена Романкова. Скориставшись нагодою, кореспондент газети "Азарт" взяв у переможниці інтерв'ю та дізнався, як саме їй вдалося виграти і на що вона планує витратити виграш. 

ІНТУЇЦІЯ + РОЗРАХУНОК

З Оленою Романковою ми зустрілись у затишному конференц-залі офісу «М.С.Л.». Оленка була радісно схвильована, з цікавістю роздивлялась навкруги і охоче зголосилась поспілкуватись з кореспондентом «Азарту».

— Пані Олено, це Ваш перший успіх у грі, чи вже доводилось перемагати?

— Я давно та охоче беру участь у різноманітних конкурсах, вікторинах, лотереях. Виграю доволі часто, але невеликі суми чи призи. Перемога у лотереї «МЕГАЛОТ» — моя найбільша удача.

— Плани на використання виграшу вже є?

— Я би хотіла, щоб гроші трохи до мене «звикли», а вже потім розпочати витрати.

— Невже не маєте якоїсь беззаперечної мрії?

— Якщо відверто, перед початком реєстрації на сторінці «МЕГАЛОТ» майнула несмілива думка: а може вистачить на Мальдіви…

— А чи є у Вас принципи, якими керуєтесь під час гри?

— Найбільше я покладаюсь на інтуїцію. Але і холодний розрахунок теж використовую.

— Маєте технічну освіту?

— Та ні! Я закінчувала Полтавську державну аграрну академію. За фахом — менеджер організацій та адміністрування. Вчилася добре. Ще відтоді почала надсилати свої роботи на конкурси і, між іншим, отримала свої перші грошові винагороди за перемоги. Після навчання працювала піар-менеджером. А зараз заробляю фрілансом.

— Друзям та подругам розповісте про удачу напередодні Великодня?

— Не лише розкажу, а ще й покажу. Я зафільмую основні моменти цього дня і викладу на свій канал на Ютюбі. Та й на соціальних мережах показуватиму.

— Олено, у подальшому плануєте грати?

— А як же! В мене є детальний план, який без коштів не реалізувати. Тож прислухатимуся до інтуїції, робитиму розрахунки і буду боротися за головні призи «М.С.Л.». Я переконана, Бог дає людині все, що їй потрібно. Треба лише щиро просити і вірити…

ОН ВОНО ЯК!

Прощаючись з Оленою, я не міг оминути симпатичну жінку, яка назвалась «мама Таня». Під час розмови з переможницею я бачив її поряд з високим чоловіком, татом Олени. Було помітно, очі привітної жінки випромінюють стан, що має коротку назву — щастя. Виявляється, мама Олени не випадково опинилась у центральному офісі «М.С.Л.», адже вона є давнім лотерейним гравцем. І коли дізналась про перемогу дочки, вирішила прийти за виграшем разом із нею. Дуже їй кортіло подивитись, як усе облаштовано, де видаватимуть виграш і, врешті решт, чи не буде обману?

«М.С.Л.» не розчарував «маму Таню». Навпаки, щира увага і абсолютна відкритість, яку виявили співробітники компанії, засвідчили її попередні висновки: результат будь-якого лотерейного гравця залежить лише від особистої удачі. Ніякий «блат» чи закулісні домовленості тут не допомагають. Саме так трапилося у випадку з її дочкою і саме на це сподівається Тетяна у подальшому. І хоча вона не дотримується жодних систем у грі, а покладається лише на власну інтуїцію, налаштована рішуче, адже приклад дочки доводить — удача підкоряється наполегливим! Що ж стосується наступного розіграшу «МЕГАЛОТ» на Facebook — слідкуйте за нашими публікаціями та повідомленнями на сайті «М.С.Л.»

ОЛЕГ ГРЕСЬ

Поділитись:
5 травня 2016
Ми у Viber!