0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» нагородив переможницю онлайн-конкурсу від «Мегалот»

27 квітня 2016 року оператор державних лотерей «М.С.Л.» привітав переможницю конкурсу від лотереї «Мегалот», який проводився серед користувачів соціальної мережі «Facebook». Головний грошовий приз акції у розмірі 10 000 гривень дістався молодій дівчині на ім’я Олена, яку урочисто привітали у центральному офісі компанії.

Власниця головного призу виявилась дуже активною та позитивною дівчиною, яка із радістю зголосилась розповісти історію свого виграшу. Так, зі слів переможниці, це був не перший конкурс, у якому вона приймала участь та отримала призи, однак саме в «Мегалот» грошовий приз виявився найбільшим:

-  «Я давно та охоче беру участь у різноманітних конкурсах, вікторинах, лотереях, - каже Олена.  - Виграю доволі часто, але невеликі суми чи призи. Перемога у лотереї «Мегалот» - моя найбільша удача.  Якщо відверто, перед початком реєстрації на сторінці «Мегалот» майнула несмілива думка: а може вистачить на поїздку на Мальдіви…

-  Граючи в лотереї, чи приймаючи участь у конкурсах, я найбільше покладаюсь на інтуїцію. Але і холодний розрахунок теж використовую!».

Інформація про проведення конкурсу від «Мегалот» була анонсована 11 квітня 2016. Для того, щоб прийняти участь та позмагатись за головний приз у 10 тисяч гривень, необхідно було зробити кілька простих дій, а саме: у мережі «Facebook» лайкнути новину про конкурс, відмітити трьох друзів та залишити свої дані у спеціальній формі реєстрації учасників. Ім’я щасливиці було обрано за допомогою сайту «random.org».

Поділитись:
28 квітня 2016
Ми у Viber!