0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Підопічні «М.С.Л.» - на фіналі Кубку фігурного катання

Столична льодова арена «Шалетт» 21-23 квітня 2016 року приймала учасників фінальних змагань Кубку Української Федерації фігурного катання. Для змагань у заключній частині турніру в цьому сезоні було відібрано близько двохсот найкращих юних фігуристів країни. Всі вони здолали серйозні випробування у попередніх п’яти етапах, які проходили в декількох містах: Богуславі, Кривому Розі, Дніпропетровську, Харкові та Одесі. У фінал зуміли пробитися спортсмени, в більшості своїй, з традиційних центрів розвитку фігурного катання. Але, що дуже важливо, були і представники інших міст, великих і малих, в яких фігурне катання отримало свій розвиток лише останнім часом. Це Херсон, Вінниця і Біла Церква. І, звичайно ж, ця подія не обійшлася без вихованців УНТЦ «Льодограй» (Богуслав, Київська область), який є соціальним проектом оператору державних лотерей «М.С.Л.».

Фінал є фінал: на цей раз юним фігуристам довелося зіткнутися з дуже серйозною конкуренцією. Але вони змогли себе продемонструвати, як завжди, на висоті:

Микита Гусаков (13 років) став переможцем у своїй віковій категорії та зайняв почесне 1 місце;

Микита Олександрович (13 років, КМС)  - 4 місце;

Ерік Брагін (10 років) - 7 місце;

Маша Мельникова (10 років) - 10 місце;

Маша Ларіонова (10 років) - 13 місце.

Тренери перспективних спортсменів - Олена Амосова, Андрій Савченко, - звичайно ж, весь час були поруч зі своїми юними вихованцями, допомагаючи і надихаючи їх на перемогу. Компанія «М.С.Л.» вітає команду УНТЦ «Льодограй» із значними досягненнями та бажає нових перемог.


Поділитись:
27 квітня 2016
Ми у Viber!