0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

ЗНАЙШОВСЯ НОВИЙ МЕГА-МІЛЬЙОНЕР

20 квітня в представництво оператора державних лотерей «М.С.Л.» звернувся власник виграшного чеку лотереї «Мегалот», який приніс переможцеві грошовий приз розміром у 2 500 000 гривень. Саме таким виявився другий за розміром головний приз лотереї – «Мегаприз».  Відомо, що виграти гравцеві на ім’я Олександр допоміг комп’ютер завдяки «авто» ставці.

 Бажання зіграти у лотерею в киянина Олександра виявилося абсолютно несподівано та спонтанно. З його слів, в лотерею переможець грає періодично – «під настрій». Так вийшло і цього разу, коли під час прогулянки по Києву він помітив точку продажу лотерейних білетів, що знаходиться за адресою: вул. Оноре де Бальзака, 70. 

 Особливістю лотереї «Мегалот»,  в яку виграв переможець, є можливість самостійно відмічати ті числа, на які є бажання зробити ставку, або ж надати право вибору чисел комп’ютеру. Під час гри Олександр вирішив зробити 5 ставок, 2 з яких виявилися «авто» ставками – саме одна з них через кілька днів зробила гравця мільйонером.

 Наразі гравець досі не може повірити у свою удачу і, почувши питання «як ви збираєтесь витрачати виграні гроші»  трохи зніяковів. Олександр повідомив, що насправді, ще не мав змоги як слід поміркувати над цим питанням, проте він обов’язково це виправить у найближчому майбутньому.

 Варто зазначити, що переможець знаходився за один крок від того, щоб зірвати найбільший приз лотереї «Мегалот» - «мега джек-пот» який на час здійснення ставки Олександром складав 7 700 000 гривень. За правилами гри, найбільший приз лотереї дістанеться гравцеві, якій зможе правильно вгадати 6 чисел із 42, які випадуть із лототрона та одну  мегакульку.

 Олександру пощастило «вгадати» 6 чисел, але без мегакульки. Тому найбільший мега джек-пот лотереї «Мегалот» у 2016 році все ще чекає на свого власника та збільшується із кожним новим тиражем.

 До речі, за весь час проведення лотереї «Мегалот» гравцями було виграно більше 268 мільйонів гривень!

 Нагадуємо, що спостерігати за розіграшами лотереї можна щосереди та щосуботи на телеканалі UA:Перший о 22:40.

Поділитись:
22 квітня 2016
Ми у Viber!