0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

ВПЕРШЕ: оператор державних лотерей України приєднується до «Центру КСВ»

У квітні 2016 року компанія «М.С.Л.» стала учасником «Центру розвитку корпоративної соціальної відповідальності» (Центр КСВ). Ця подія - справжній прецедент: «М.С.Л.» - перший оператор державних лотерей в Україні, який долучився до співпраці з цією експертною організацією з впровадження соціальної відповідальності задля системних і якісних змін в нашій державі. 

Багата історія «М.С.Л.» з ініціювання, організації та фінансування соціальних й благочинних проектів дає змогу фахівцям компанії поділитися своїм унікальним досвідом з формування КСВ-напрямку лотерейними компаніями в світі та в Україні, а також адаптувати найбільш вдалі рішення учасників Центру у галузі корпоративної соціальної відповідальності під бізнес-процеси компанії.      

Пріоритетними напрямками діяльності Центру КСВ є: 

- КСВ в кризові часи;

- розвиток освіти;

- соціальна відповідальність державних органів влади 

- просування України за кордоном. 

Фундація об’єднує понад 40 компаній України: (напр., EY, Небесна криниця, Василь Кісіль і Партнери, Нова пошта, ДТЕК, Артеріум, Оболонь, 1+1 та інші). Близько 20 компаній виступають партнерами Центру КСВ у освітніх проектах (напр.: Ericsson, Samsung, Melexis, Syngenta та інші). Організація працює на всій території України з більш ніж 100 компаніями, 200 університетами, 20 школами, 60 державними компаніями і 40 муніципалітетами.

Основними здобутками Центру КСВ є: 

- приєднання України до розробки міжнародного стандарту з соціальної відповідальності ISO 26000;

- формування спільноти соціально відповідальних компаній;

- проведення щорічного Конкурсу кейсів з КСВ;

- запровадження Індексу прозорості державних компаній як індикатора реформ державної власності;

- створення платформи для взаємодії бізнесу та університетів й шкіл задля підвищення якості вищої і середньої освіти в Україні (Національний форум “Бізнес і університети”, Лабораторія “Бізнес і університети).

В цілому за час свого функціонування з 2008 року Центр реалізував понад 80 проектів, провів більше 250 публічних заходів, в яких взяли участь близько 4500 представників бізнесу, громадських організацій та ЗМІ.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» сподівається, що співробітництво з «Центром розвитку корпоративної соціальної відповідальності» принесе користь не тільки кожній зі сторін, але і суспільству в цілому.


Поділитись:
19 квітня 2016
Ми у Viber!