0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Клуб мільйонерів «М.С.Л.» відкрито!

Перший мільйонер лотереї «Лото-Забава», який приїхав до Києва у 2016 році, став першим почесним учасником КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.». Олександр Голуб з міста Вільногірськ Дніпропетровської області виграв 1 000 000 гривень 13 березня 2016 у тиражі № 866. І вже 2 квітня, після реєстрації у представництві, щасливчик прибув до столиці, де прямо на залізничному вокзалі отримав подарункову програму від оператора державних лотерей «М.С.Л.» - «Два дні з життя мільйонера».

 З цього моменту електрик Вільногірського гірничо-збагачувального комбінату на дві доби поринув у вир вишуканої реальності у стилі luxury. Білосніжний лімузин доставив довгоочікуваного гостя до престижного готелю у самому серці міста. З вікон комфортабельного номеру на десятому поверсі перед Олександром Івановичем відкрилася дивовижна панорама центру сучасного Києва. На дев’ятиметровому красені Chrysler 300C Exclusive ВІП-турист «М.С.Л.» відправився на персональну екскурсію по історичним місцям столиці України.

 А далі була ексклюзивна фотозйомка на фоні славнозвісних пам’яток та карколомних краєвидів, відвідування затишних статусних ресторанів, фотосесія у розкішній інтер'єрній професійній студії, справжній брифінг для журналістів та ще багато приємних сюрпризів від організаторів.А головне – це, звичайно, участь у прямому ефірі популярної телепередачі «Лото-Забава».

 З рук улюбленців мільйонів, Лариси Руснак та Анатолія Гнатюка, Олександр Іванович отримав символічний чек на мільйон гривень і передав привіт своїм близьким та друзям. Також переможець розповів глядачам про те, що для нього гра в лотерею – це сімейна традиція, яку започаткував багато років назад ще його батько.

 Зі слів Олександра він вже знає як саме буде розпоряджатися своїм призом: «Перш за все, гроші підуть на освіту доньки. По-друге, я давно планую зробити ремонт у квартирі, — тепер точно зроблю. А ще в мене є давня мрія побачити на власні очі екзотичних тварин. Можливо, наберуся сміливості і вирушу в дальню поїздку. Гроші є!».

 Компанія «М.С.Л.» ще раз щиро вітає пана Олександра й бажає всім гравцям вдачі та великих виграшів!

Поділитись:
4 квітня 2016
Ми у Viber!