0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» і «Льодограй» приймають юніорську збірну команду України з хокею

 З 4 квітня 2016 року в УНТЦ «Льодограй»,  який є соціальним проектом оператора державних лотерей «М.С.Л.», проводитимуться тренування юніорської збірної команди України з хокею (вік гравців до 18 років) у рамках заключного етапу підготовки до чемпіонату світу в м. Азіаго, Італія, який буде проходити з 18-24 квітня 2016р.

 Перед цим збірна команда України проводила збори в Польщі та Угорщині.

 Команда складається з гравців «Білий Барс», «Компаньйона», «Юності», а також легіонерів команд Австрії, Чехії, Словаччини, США та Канади.

 Суперниками збірної України будуть команди Угорщини, Словенії, Італії, Японії і Південної Кореї. Переможець турніру отримає путівку в Дивізіон 1А.

 На прес-конференції в УНІАН менеджер національної команди Олександр Говорун подякував керівництву арени «Льодограй» в Богуславі (Київська обл.) за створення відмінних умов для підготовки команди до світової першості. «Юніорська збірна – лакмусовий папірець всієї підготовки дитячо-юнацького хокею в Україні. Наймолодший вік в системі світового хокею на рівні національних збірних. Це перша збірна команда для молодого перспективного гравця. І виступ цієї команди вкрай важливий. З приводу матеріального забезпечення, то проблемних питань перед стартом підготовки немає. Команда забезпечена комфортними умовами як проживання, так і тренування. Ми обрали Богуслав у якості місця проведення заключного збору через ряд причин. По-перше, «Льодограй» – це найновіша льодова арена в Україні, яка відповідає всім міжнародним вимогам. По-друге, в маленькому містечку гравці будуть сконцентровані виключно на підготовці до найвідповідальнішого змагання сезону, чого часом важко досягти у великому місті. І по-третє, ми віримо, що приїзд юніорської збірної дасть поштовх для розвитку місцевого хокею», – зазначив Говорун.

 Ми сподіваємось, що льодова арена «Льодограй» допоможе збірній юніорській команді України з хокею продемонструвати великі результати і показники та здобути високе місце на чемпіонаті світу з хокею.

Поділитись:
4 квітня 2016
Ми у Viber!