0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

З’ясування стосунків закінчилося вибухом гранати

 31 березня 2016 року у приміщенні Чернігівського магазину «Лотомаркет» по проспекту Перемоги, 81 пролунав вибух. На щастя, співробітники та відвідувачі торгової точки не постраждали. З ладу виведено 12 одиниць комп'ютерної техніки та лотерейного обладнання.

 Як стало відомо оператору державних лотерей «М.С.Л.», близько 23 години 23 хвилини, після з’ясування стосунків між двома чоловіками, які перебували в стані алкогольного сп’яніння, один з опонентів кинув у приміщення гранату. На місце події прибула поліцейська слідчо-оперативна група. Завдяки записам з камер відеоспостереження  особу підозрюваного встановлено. На даний момент слідство триває.

 Через неконтрольований обіг та використання в Україні величезної кількості вогнепальної зброї та боєприпасів під загрозою опинились здоров’я та життя пересічних громадян. Майже кожного дня жахливі трагедії трапляються у різних регіонах країни. У зоні особливо високого ризику опинились місця великого скупчення людей. Нажаль, «Лотомаркети» - популярні серед гравців фірмові магазини оператора державних лотерей «М.С.Л.» - не стали виключенням. Компанія надає всебічну допомогу слідчим органам, сприяє розслідуванню задля встановлення всіх обставин вчинення злочину та притягнення до відповідальності усіх причетних до правопорушення осіб.

Поділитись:
1 квітня 2016
Ми у Viber!