0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» нагороджує юних переможців

24 березня у центральному офісі оператора державних лотерей «М.С.Л.» відбулась урочиста церемонія нагородження дітей-спортсменів з Універсального навчально-тренувального центру «Льодограй» (м.Богуслав) та їх тренерів.

В першу чергу свої нагороди отримали юні фігуристки, які зайняли перші та другі місця на відкритих змаганнях у рамках «III етапу відкритого Кубка м.Харків серед юних фігуристів з фігурного катання на ковзанах», які відбулись у харківському Палаці Спорту 4-6 березня.

Після них свої подарунки отримали п’ятеро найкращих вихованців хокейної секції «Льодограй», які під час проведення другого всеукраїнського турніру серед дитячих хокейних команд «Супер-Контік» Junior Hockey Cup», який відбувся 11-13 березня у м. Дружківка Донецької області, відгукнулись на прохання підсилити своєю присутністю команду білоцерківського «Білого Барса». Завдяки своїй підтримці «Білий Барс» виборов на змаганнях бронзову медаль, а хокеїсти  богуславської команди «Шершні» продемонстрували свою силу та навички.

Кожен з дітлахів отримав солодкі подарункові набори та можливість провести цілий день зі своєю родиною у одному з найкращих столичних аквапарків.

У короткій промові директор з маркетингу лотерейного оператора Павло Вайсеро зазначив: «Завдяки зусиллям тренерського складу «Льодограй» та підтримці «М.С.Л.», молоді спортсмени досягли таких результатів, на які годі було сподіватись у найоптимістичніших прогнозах. Адже ще два роки тому більшість із дітей взагалі не могли стояти на ковзанах. Вже сьогодні ми бачимо, як наші юні спортсмени впевнено завойовують престижні нагороди у змаганнях, демонструючи, що «Льодограй» став справжнім осередком спортивної культури в Україні».

Нагадаємо, що сучасний льодовий палац «Льодограй» є соціальним проектом оператора державних лотерей "М.С.Л.", який вклав в його будівництво понад 20 мільйонів гривень. Інвестиції в спортивну інфраструктуру є частиною відповідального ставлення компанії до розвитку спорту в Україні, адже вона є правонаступником відомого радянського "Спортлото", за рахунок доходів якого у радянські часи будували спортивні об'єкти.

За перший рік існування в УНТЦ «Льодограй» було проведено 15 урочистих заходів: театралізовані вистави,  змагання фігуристів,  хокейні турніри, навчально-тренувальні збори юних спортсменів, а також I етап всеукраїнських змагань «Відкритий Кубок Української Федерації з фігурного катання на ковзанах серед юних фігуристів». Наприкінці минулого року був проведений  хокейний турнір серед хокеїстів-любителів вікової групи 40+.

Поділитись:
25 березня 2016
Ми у Viber!