0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Відкритий лист «М.С.Л.» до представників ЗМІ та громадськості

У зв’язку з поширенням деякими ЗМІ недостовірної інформації, яка містить необґрунтовані звинувачення щодо причетності оператора державних лотерей «М.С.Л.» до діяльності підпільних азартних закладів, повідомляємо наступне.

 Оператор державних лотерей «М.С.Л.» входить до складу Європейської асоціації Державних і ТОТО лотерей  і є  єдиною лотерейною компанією України, яка отримала «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від Європейської лотерейної асоціації. А це означає, що високий рівень прозорості роботи «М.С.Л.» визнаний на міжнародному рівні.

 Єдиним видом діяльності компанії «М.С.Л.» є випуск та проведення лотерей на всій території України (окрім тимчасово окупованої).

 При цьому, організація лотерей не має нічого спільного із забороненим в Україні  нелегальним азартним бізнесом. Так, в жодному з офіційних пунктів розповсюдження не має гральних автоматів або інших пристроїв для проведення заборонених ігор. Всі лотереї компанії «М.С.Л.» реалізуються через власну мережу сучасних електронних терміналів, замкнуту на центральну систему, яка в режимі он-лайн моніториться державними контролюючими органами.

 Крім того, кожен офіційний пункт розповсюдження лотерей «М.С.Л.» має відповідний договір з оператором лотерей.

На жаль, останнім часом в Україні поширилися випадки шахрайства, пов’язані з тим, що недобросовісні громадяни організовують заборонені азартні ігри під вивісками державних лотерей. Про це неодноразово наголошували як представники «М.С.Л.», так й  інших операторів державних лотерей України: http://msl.ua/uk/default/article/id/16977

 В свою чергу, «М.С.Л.», будучи послідовним борцем з незаконною гральною діяльністю в Україні, активно співпрацює з правоохоронними органами з метою виявлення аферистів, які не мають нічого спільного з операторами лотерей, проте під їхніми брендами організовують заборонені ігри.

 Зокрема, нещодавно, компанія «М.С.Л.»  допомогла столичним правоохоронцям викрити злочинну діяльність підприємства, яке реалізовувало громадянам підроблені квитки державної лотереї: http://msl.ua/uk/default/article/id/16978

 Зважаючи на той факт, що пункти розповсюдження лотерей ЛОТОМАРКЕТИ оператора державних лотерей «М.С.Л.»  завоювали довіру громадян, саме цей бренд, на жаль, став жертвою шахраїв та їх інструментом.

 Ще раз нагадуємо про те, що в «М.С.Л.» діє гаряча лінія  0(800) 21-00-65, яка приймає заяви від громадян про незаконну діяльність або шахрайські дії зловмисників під вивіскою «М.С.Л.». Тож закликаємо усіх небайдужих громадян долучитися до боротьби з шахраями.

 «М.С.Л.» також звертається до редакції «7 телеканалу», який розповсюдив недостовірну інформацію, із закликом переглянути сюжет під назвою «Казино под прикрытием. «Нормально». Отдел расследований на седьмом» та переконатися в тому, що він вводить громадян в оману.

 Зокрема, особа, яка в сюжеті «7 телеканалу» зображена на фоні вивіски «Національної лотереї» як юрист Південного представництва «М.С.Л» Олександр Пилипчук не має жодного відношення до оператора державних лотерей «М.С.Л».

 Крім того,  як правильно зазначено у сюжеті, виявлений зал азартних ігор не мав договорів з оператором державних лотерей «М.С.Л.», тож констатація факту автора сюжету про те, що цей зал належить «М.С.Л.» є хибною.

 Також інформуємо редакцію «7 телеканалу» про те, що український оператор державних лотерей «М.С.Л» не має жодного відношення до російського бізнесу, а належить  Маркосу Шіапанісу: http://msl.ua/uk/default/article/id/14516

 У зв’язку з вищезазначеним, оператор державних лотерей «М.С.Л» звертається до представників ЗМІ не поширювати недостовірну інформацію «7 телеканалу» та не маніпулювати хибними даними з метою введення громадян в оману.  

 На даний час юристи компанії розглядають можливість захисту ділової репутації «М.С.Л.» у судовому порядку.

Разом з тим, компанія «М.С.Л.» дякує усім небайдужим за допомогу в цій нелегкій справі - боротьбі з нелегальним гральним бізнесом.

Поділитись:
16 березня 2016
Ми у Viber!