0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» дарує Україні нових чемпіонів

 Оператор державних лотерей «М.С.Л.» збудував та у листопаді 2014 року урочисто відкрив  Універсальний навчально-тренувальний центр зимових видів спорту «Льодограй» у місті Богуслав що на Київщині. Завдяки постійній фінансовій підтримці компанії та старанням висококваліфікованих тренерів, вже сьогодні вихованці секцій цього комплексу займають призові місця на рейтингових змаганнях державного рівня. 

 Так, початок весни 2016 року приніс чергові визначні нагороди до скарбнички маленьких спортсменів. 4-6 березня в харківському Палаці спорту відбулись відкриті змагання у рамках «III етапу відкритого Кубка м.Харків серед юних фігуристів з фігурного катання на ковзанах». Богуславські дівчатка, які зовсім нещодавно не вміли навіть тримати рівновагу на ковзанах, проявили себе на висоті: вони гідно продемонстрували неабияку віддачу своїй улюбленій справі на льоду. Честь УНТЦ «Льодограй» на цих змаганнях захищали юні зірочки-одиночниці, а саме:

Запорізька Анна — 1 місце;

Кабанченко Діана — 1 місце;

Сіра Мілана — 1 місце;

Вільгань Юліана — 2 місце;

Онищенко Аліна — 5 місце.

 Завдяки тренерам Савченко Андрію Вікторовичу, Васил’єву Михайлу Валерійовичу та своїй майстерності, спортсменкам вдалося стати кращими з найкращих. Пишаємося юними переможницями, щиро вітаємо їх з чудовими результатами й бажаємо дівчатам стати в майбутньому новою спортивною надією України.

Поділитись:
15 березня 2016
Ми у Viber!