0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» попереджає про можливі фальсифікати

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» наголошує на збільшенні випадків проведення невідомих ігор на гроші в приміщеннях, які оформлені під фірмові магазини «М.С.Л.». Одні з найчисельніших в Україні точок розповсюдження відомих лотерей, яскраві ЛОТОМАРКЕТИ, що здобули довіру та лояльність мільйонів гравців, стали привабливим брендом, під який охоче маскуються ласі до легкої наживи шахраї. 

Для запобігання прикрих непорозумінь, компанія «М.С.Л.» нагадує, що будь-які азартні ігри в Україні є незаконними, тому усі учасники таких правопорушень переслідуються згідно чинного законодавства.

З актуальною інформацією про пункти розповсюдження лотерей «М.С.Л.» можна ознайомитися у вільному доступі на сайті компанії.

У разі підозри щодо статусу того чи іншого пункту розповсюдження, сумлінні та уважні громадяни можуть звертатись до місцевих органів правопорядку та повідомляти про зловживання за номером гарячої лінії оператора державних лотерей «М.С.Л.»: 0(800) 21-00-65.

Компанія «М.С.Л.» наперед дякує усім небайдужим за допомогу в цій нелегкій справі - боротьбі з нелегальним гральним бізнесом.

Поділитись:
26 лютого 2016
Ми у Viber!