0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Розвиток лотерейного ринку України

Із завидною частотою на головних сторінках видань країни з’являються новини про те, що в Україні зриваються джек-поти розміром від сотні тисяч до 15 мільйонів гривень.  Проте, незважаючи на те що, число бажаючих стати мільйонерами зростає з кожним днем, зробити крок назустріч удачі потенційним гравцям заважає відсутність достатньої кількості обладнаних лотерейних магазинів.

  Так, згідно з дослідженням, проведеним оператором державних лотерей «М.С.Л.» наприкінці 2015 року,  понад 40% українців назвали придбання лотерейного білету в кіоску на вулиці одним з бар’єрів для початку гри.

При цьому більше 70% опитаних заявили, що з куди більшою ймовірністю купили б лотерейний білет в стаціонарному і просторому магазині, де надаються більш комфортні умови для гри. Особливо це стосується категорій миттєвих і числових лотерей, граючи в які гравцям необхідний додатковий час і місце для процесу гри.

Результати даного дослідження також підтверджуються світовими практиками. Таким чином, багато європейських країн, для повноцінного функціонування лотерейного ринку, побудували свою мережу продажів, фокусуючись на великі стаціонарні точки, а не на маленькі кіоски.

Лотерейний ринок України має величезний потенціал для розвитку, і одним з обов'язкових факторів для його реалізації є правильний фокус у розвитку мережі продажів. З цієї причини компанія «М.С.Л.», в рамках стратегії розвитку лотерейного ринку України, визначила як один з основних пріоритетів - розвиток мережі, яка буде відповідати очікуванням українців і кращим світовим практикам.

Поділитись:
23 лютого 2016
Ми у Viber!