0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

За перший місяць нового року в лотереї «Спортпрогноз» виграли 3 джек-поти!

Тільки за перший місяць 2016 року в українській лотереї тото «Спортпрогноз» виграли 3 джек-поти. Якщо футбольні прогнозисти й надалі будуть такі везучі, то вони напевно зможуть перевершити минулорічний результат - 19 виграних джек-потів на загальну суму 3,4 мільйона гривень (головними переможцями стали 62 гравця з різних областей України: Харківської, Тернопільської, Запорізької, Одеської, Полтавської , Київської, Рівненської, Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської, Житомирської, Волинської, Черкаської, Вінницької та Дніпропетровської).

Лотерея «Спортпрогноз» - абсолютний лідер серед всіх українських лотерей за частотою зривів джек-поту. Тому є кілька причин, головна з них - це реальна можливість для гравців впливати на результат своєї гри, складаючи правильні прогнози. Саме цим вельми успішно (і часто!) користуються знавці футболу, які здатні до аналізу спортивних подій та володіють нескладною технікою гри в лотерею.

Перший і найбільший в цьому році джек-пот - 230 000 гривень виграв у 471 тиражі лотереї тото житель Богуслава (Київська обл.) на ім'я Петро. Йому 42 роки, працює будівельником, одружений, має двох синів, старшому 14 років. Ось що він розповів про своє захоплення лотереями тото.

- Я лотерейний гравець вже багато років, каже переможець. - Завжди хотілося зірвати грошей по легкому. Грав у «Лото-Забава», «Мегалот», миттєві лотереї. Вигравав доволі часто, але невеликі суми. Потім зрозумів, що є такі лотереї, де багато що залежить не тільки від удачі, але й від тебе самого, і почав робити ставки на спорт: у лотерею «Спортліга», а роки 3 назад і в «Спортпрогноз».

Спочатку зовсім не потрапляв у ціль, навіть зневірився, але з часом набрався досвіду, і результати стали трохи краще: вгадував 9, 10 пар. І ось зараз, нарешті, неймовірно пощастило - я виграв джек-пот!

Чесно кажучи, мені дуже хотілося довести друзям-колегам по грі, що це можливо. Багато хто просто не вірять, кажуть, що вгадати результати 12 пар практично неможливо. А я завжди вважав, що при вдалому збігу обставин можна зірвати джек-пот, адже це відбувається досить часто. Напевно, я дуже хотів виграти, тому й вийшло.

- На що будете витрачати свій виграш?

- Перш за все, на ремонт квартири. І обов'язково відкладу на освіту старшого сина, який скоро закінчить школу. А взагалі-то я сподіваюся вигравати й надалі, у мене на «Спортпрогноз» великі плани!

Володарем другого джек-поту року (130 000 грн. у 475 тиражі) став киянин Володимир. Йому 48 років, військовослужбовець. І справжній фанат футболу: колись сам грав, а потім вболівав за улюблені команди. Поки не дозрів для того, щоб заробляти на своєму захопленні футболом гроші. Тобто, у нього і сьогодні є улюблені команди і чемпіонати, але це не заважає Володимиру тверезо оцінювати ситуацію і, коли необхідно, робити ставку на суперника.

- Я граю в «Спортпрогноз» і «Спортліга» вже приблизно 3 роки, практично не пропускаючи жодного тиражу, - говорить переможець. - Витрачаю на гру чимало: 100-150 гривень на тираж, іноді навіть більше, але й результат у мене непоганий. Правда, до останнього часу я не міг похвастати великими виграшами, в основному це були суми до 2 тисяч гривень, зате досить часто, особливо в «Спортліга», щоб відчувати себе знавцем високого рівня.

- Для цього, природно, треба дивитися багато матчів, уважно стежити за всіма перипетіями в чемпіонатах, розуміти футбольну «закулісу».

- Абсолютно вірно, ну так мені це в радість! Я дійсно приділяю футболу дуже багато часу, дивлюся, читаю, аналізую, роблю висновки.

- А скільки грошей Ви вклали в гру в переможному для Вас тиражі «Спортпрогноз»?

- 117 гривень, кількома картками.

- У Вас є власні системи?

- Ні, використовую тільки ті, що закладені в ігрові картки. Мені вистачає.

- А для Вас має значення розмір джек-поту? Великі цифри додають бажання зіграти і виграти?

- Взагалі-то я не меркантильний, граю для задоволення. Але навіть для мене величина джек-пота має значення, так вже влаштована людина.

І, нарешті, третій джек-пот 2016 року - 140 000 гривень виграли в 480 тиражі «Спортпрогноз». Системна ставка «6 подвійних» на 192 грн. була зроблена в магазині «Спортліга» в місті Нововолинську. А її автором став наймолодший з трьох останніх переможців лотереї, 31-річний Олександр Бощук, який люб'язно погодився на інтерв'ю і дозволив оприлюднити його прізвище.

Олександр - людина рухлива, не боїться змінювати спосіб життя: працював на меблевій фабриці, потім якийсь час шукав щастя в Польщі, повернувся в Україну. А ідея заробляти гроші на знанні футболу відвідала його досить давно, - в «Спортліга» і «Спортпрогноз» він грає з 2011 року.

Найвдаліші ставки припали на 2013 рік, коли Олександр двічі вгадував результати 11 пар. У першому випадку виграш виявився дуже пристойним, більше 16 000 гривень, у другій невеликим (було багато переможців), але тоді він по-справжньому повірив у себе і вирішив, що одного разу зірве головний приз.

- А коли це зі мною реально сталося, то я не відразу повірив, - зізнається Олександр. Та й зараз мені ще якось не по собі, все-таки чималі гроші.

Цікаво відзначити, що вдала ставка, яка принесла Олександру довгоочікуваний виграш, була першою в 2016 році!

Так вийшло, - наче виправдовується він. Зазвичай я майже не пропускаю тиражів, а тут - початок року, свята і все таке, ніяк не виходило дійти до лотерейного магазину. Але коли вже дійшов … Мабуть, сама доля так мені підіграла.

Ми вітаємо най вдаліших гравців лотереї тото, а всім учасникам «Спортпрогноз» бажаємо повторити успіх головних переможців лотереї, де так часто зривають джек-поти!

Поділитись:
4 лютого 2016
Ми у Viber!