0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Отримав Мегаприз у подарунок

    30 січня у лотереї «Мегалот» у місті Чернівці зірвали Мегаприз, який на той момент сягав 3 325 000 гривень. Власником виграшного чеку виявився пан Микола - гравець, який вирішив подарувати приз своєму 23-річному онукові Максиму, що наразі проживає у Києві.

  Пан Микола має 20-річний стаж лотерейної гри. За словами онука, настільки завзятого шанувальника лотерей йому ще не довелося зустрічати, адже в «Мегалот» та «Лото-Забава» той грає із самих перших тиражів. Як і дідусь, Максим також періодично купує лотерейні білети, однак із таким великим виграшем їм обом пощастило вперше.

-  Із нас двох найбільш завзятий гравець - мій дідусь, - розповідає Максим. - Гра в лотерею для нього – таке собі приємне хобі, яке досі не наскучило йому за всі ці довгі роки. Він навіть купує білети на одній і тій самій точці. А після того, як дізнався, що його чек зірвав більше трьох мільйонів, каже, що стане грати ще активніше.

Зі слів онука, виграшний чек йому подарував дідусь.

-  Я хоч і живу у Києві, однак часто навіщаю дідуся в Чернівцях. Останнього разу я був у нього разом із дівчиною одразу після того, як він зробив виграшну ставку в «Мегалот», проте ще не знав результатів розіграшу. І от, коли я зібрався вертатись від нього у Київ, він подарував мені свій чек зі словами «Забирай його собі. Може там тобі щось перепаде». Дивно, але як тільки чек опинився у моїх руках, дівчина одразу сказала, що він має бути особливим. Та в мене і самого було якесь дивне передчуття, яке досі не можу описати словами.

Про те, що в Україні зірвали Мегаприз першим дізнався пан Микола він продавця в Чернівцях.

-  Коли дідусь пішов перевіряти інші лотерейні білети на свою улюблену лотерейну точку, його одразу сповістили, що в «Мегалот» виграли більше трьох мільйонів гривень. Та ще й у Чернівцях, - згадує Максим. – Він одразу ж мене набрав по мобільному та сповістив про цю новину. Я миттю зайшов на офіційний сайт МСЛ, і знайшов інформацію про виграш. Там був надрукований номер чеку, який зірвав приз. І я тримав його у своїх руках!

На виграні гроші Максим першим ділом планує віддячити дідуся.

-  Першим ділом придбаю йому гарний автомобіль, про який він вже давно мріяв, - каже переможець. - Він дійсно заробив його своєю завзятою грою та й просто тим, що є такою гарною людиною. На ті гроші, що залишаться після подарунку, планую придбати квартиру, а там вже побачимо що далі робити буду. У лотерею грати не перестану це точно. Коли на власному досвіді розумієш, що це не хтось там по телевізору виграє, а ти сам, то починаєш зовсім по іншому її сприймати.

Нагадаємо, що виграшна ставка була зроблена у лотомаркеті, що розташований за адресою: м.Чернівці, вулиця Васіле Александрі, 1.За правилами гри, для того, аби виграти Мегаприз лотереї, необхідно вгадати 6 чисел із 42. Наразі цей приз є найбільшим виграним у лотерею в 2016 році. У своїй ігровій картці переможець надав перевагу системній ставці, на яку витратив 350 гривень. 

Поділитись:
3 лютого 2016
Ми у Viber!