0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Нова іномарка від «Лото-Забава» поїде у Кривий Ріг!

17 січня у прямому ефірі лотереї «Лото-Забава» відбувся розіграш шостого і останнього автомобіля в рамках проведення новорічної акції під назвою «Машинка під ялинку».  Переможцем та власником сучасної іномарки виявився гравець, який надіслав на номер 330 наступну додаткову ігрову комбінацію: 58782162. Наразі відомо, що лотерейний білет, у якому була надрукована комбінація, придбали у місті Кривий Ріг у лотомаркеті, що розташований за адресою вул. Десантна, 15.

Якщо минулого тижня Вам доводилось купувати «Лото-Забава» у Кривому Розі саме у лотомаркеті на Десантній, мерщій перевіряйте свої лотерейні білети! Можливо, перемогли саме Ви!

А поки ми чекаємо на останнього переможця акції, зустрічайте пана Дмитра – власника п’ятого  автомобіля, який 17 січня приїхав до студії «Лото-Забава» із Одеси. У прямому ефірі телеведучі вручили гравцеві пам’ятний сертифікат, привітали із виграшем, та взяли невеличке інтерв’ю.

У свої 40 років Дмитро має жінку та п’ятеро дітей. У «Лото-Забава» грає всього 3 роки. Увесь цей час він цілеспрямовано брав участь майже у всіх акціях, сподіваючись, що одного дня йому пощастить «по-справжньому».  Але коли цей день настав, то про свій виграш гравець дізнався одним із останніх.

Зі слів Дмитра, в той час, як ведучі мали б оголошувати виграшну ігрову комбінацію, діти переключили телевізор на канал, по якому транслювалися мультфільми. Не в змозі відказати малечі, переможець пішов погуляти із собакою, а коли повернувся додому, помітив кілька пропущених дзвінків. Кілька хвилин потому, стало зрозуміло, що це дзвонив лотерейний оператор із привітаннями та запрошенням до Києва. Саме тоді Дмитро зрозумів, що 3 роки очікувань та сподівань принесли свій результат.

Сподіваємось, що цієї неділі ми почуємо ще одну цікаву історію, але вже від гравця із Кривого Рогу, на якого вже чекають ключі від сучасної іномарки.

Поділитись:
18 січня 2016
Ми у Viber!