0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Державна лотерея «Лото-Забава» відзначила 200-мільйонного переможця

200 мільйонів виграшів – такий фантастичний лік виграшних білетів у державної лотереї «Лото-Забава». Ця цифра рівноцінна тому, що кожен українець отримав би 5 виграшних білетів, або кількість переможців могла б заповнити 3000 футбольних стадіонів. Або виграшний білет міг би отримати кожен мешканець Бразилії.

200-мільйонний виграш знайшов свого власника під час розіграшу 852-го тиражу, що відбувся 6 грудня 2015 року. Ювілейним переможцем виявився 44-річний мешканець м. Кривий Ріг і батько двох дітей Олександр Щербина. І хоч виграш Олександра цього разу  досить скромний – лише 80 гривень – його білет все ж виявився щасливим. Як власник 200-мільйонного виграшного білету «Лото-Забава», Олександр отримав за рішенням керівництва компанії «М.С.Л.» окремий приз: відпочинок з родиною в Києві та можливість відвідати «кухню», на якій готують державні лотереї.

Олександр Щербина грає у «Лото-Забава» вже 12 років. Любить лотерейні новинки і різноманітність - окрім «Лото-Забава» грає ще й у миттєві державні лотереї. Вигравав часто, але великих виграшів поки не має у своєму активі. Однак вагомою перемогою Олександр вважає те, що саме він став власником ювілейного виграшного білета: «Виграш, звичайно, не у грошах, а в тому, що я отримав можливість познайомитися з людьми, які організовують лотереї, у які я граю, познайомитися з народними артистами – ведучими «Лото-Забава», побувати у телевізійній студії, де проходить щотижня тираж та, головне, провести незабутній тиждень у столиці нашої країни з моєю сім’єю з дружиною та сином-школярем, що вперше побував у Києві».

Відзначення 200-мільйонного переможця «Лото-Забава» для компанії «М.С.Л.» – нагода ще раз дати можливість відчути миті радості для мільйонів постійних шанувальників та зміцнення тих багаторічних зв’язків, які єднають українців у всіх куточках нашої великої країни з ведучими та організаторами «Лото-Забава». Генеральний директор оператора державних лотерей компанії «М.С.Л» Андрій Урядов пояснив, що «Лото-Забава» це унікальний феномен для України, що за 16 років переріс межі просто лотереї. «Це життєвий стиль і щире захоплення мільйонів українців. Ми бачимо на власні очі, що лотерея «Лото-Забава» потрібна мільйонам українських сімей, бо допомагає  їм мати віру у майбутнє, допомагає реалізувати себе, допомагає отримувати моменти радості»,  –  впевнений  Андрій Урядов.

 

Свідоцтво 200-мільйонного переможця «Лото-Забава» Олександру Щербині було вручено на прес-конференції, що відбулася10 грудня 2015 року о 13.30 вУкраїнському незалежному інформаційному агентстві новин (УНІАН).



Поділитись:
10 грудня 2015
Ми у Viber!