0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У 441 тиражі лотереї тото «Спортпрогноз» був зірваний черговий джек-пот

У 441 тиражі лотереї тото «Спортпроноз» був зірваний черговий джек-пот, який встиг вирости, або точніше кажучи, якому гравці дозволили вирости до 200 000 гривень. Головних переможців виявилось одразу троє. З двома із них вдалось поспілкуватись по телефону кореспонденту лотерейної газети «Азарт від МСЛ» (ТОТО+).

Олегові всього 22 роки, він родом з Коростеня Житомирської області, але наразі більшість часу проводить в Києві, де навчається на авіаконструктора. Серйозному молодому хлопцеві – серйозне хобі! А в тому, що ставки на спорт – заняття серйозне, Олег не сумнівається.

-  Я не вірю в те, що джек-пот можна зірвати просто так, заповнивши карточку, взявши результати «зі стелі», - каже він. – Мабуть, стається й таке, але я, наприклад, не готовий витрачати свої гроші розраховуючи лише на удачу. Та й мій досвід каже про те, що свої ставки необхідно готувати ретельно й серйозно, інакше нічого путнього не виходить.

А давно ти граєш?

-  Я почав робити ставки десь роки три назад, в «Спортлігу» граю вже рік, а в «Спортпрогноз» всього півроку.

І вже встиг зробити якісь висновки, визначитися зі стратегією, - молодець!

-  Дякую, для самого себе ж і стараюсь!

Які були успіхи останнім часом?

-  Двічі вигравав в «десятку», один раз на «одинадцять», ну, а зараз вдалось по-максимуму – 12. Щоправда довелось поділитись, але все одно здорово, для мене це великі гроші.

Вже є якісь плани щодо того як їх витратити?

-  Взагалі, я людина сімейна, тобто одружений, але дітей поки що нема. Так що вирішувати будемо разом із жінкою. Але мені хотілося б вкластись в свій бізнес, лишилось тільки його придумати.

Ну, ти хлопець молодий і тямущий, у тебе все вийде. Однак вернемось до ставок, - ти граєш по системам?

-  Тільки так і граю. Я вибрав для себе одну систему «6 подвійних» на 192 грн., саме по ній і граю. Щоправда не в кожному тиражі, а вибірково, тільки в тих, де реально сподіваюсь виграти. Я віддаю перевагу  чемпіонатам Англії, Німеччини та Іспанії.

Чому?

-  Євротурніри мені також до вподоби, в них присутні відомі команди від яких знаєш чого очікувати.

Ти напевно присвячуєш своє му хоббі багато часу, «серфиш» в інтернеті, дивишся матчі, слідкуєш за статистикою.

-  Звісно. А хтось знає інший спосіб робити правильні ставки? У мене є друзі, знайомі, які не обтяжують себе такими речами, ну так у них і результат нульовий. А я навіть до виграшу джек-поту майже ніколи не попадав у «мінус».

Це – талант!

-  (сміється) Може й так. Але це скоріш продуманий підхід до гри.

Напевно, ти маєш рацію. Однак не всім, навіть найдосвідченішим гравцям, вдається знайти свою стратегію й тактику та виграти джек-пот.

-  Можу тільки побажати їм удачі.

А що б ти побажав лотереї тото «Спортпрогноз»?

-  Трохи більший стартовий джек-пот, скажемо, розміром у 150 тисяч. Було б ще цікавіше грати.

Вважай, що лотерейний оператор вже тебе почув. Дякую за інтерв’ю, і бажаю тобі нових великих виграшів!

-  Дякую, старатимуся!

Якщо перший щасливчик виявився зовсім ще молодим, можна сказати юнаком, то другий навпаки – є лотерейним ветераном! Якщо перший не признає ніяких інших лотерей крім «Спортпрогноз» та «Спортліга», то другий грає майже в усі лотереї МСЛ. Перший переможець в виграшному тиражі витратив 192 гривні (система «6 подвійних») і виграв 72 120 грн. (сумарно за: 12, 11 та 10), то другий витратив лише 6 гривень, а виграв 67 330 грн.

Сергій Євдокимович Терещук проживає на Волині, в селі Городилець Турійського району. Працює водієм у бригаді, яка обслуговує електромережу. Йому 56 років, і більшу частину життя він грає в лотереї. Починав, звичайно, з попередників сучасних лотерей МСЛ «Спортлото», «Спринт» і «Спортпрогноз», а зараз грає, як вже було сказано, майже у всі лотереї МСЛ. Найулюбленіші: лотереї: тото, «Лото-Забава», «Мегалот».

-  Я дуже азартний гравець, - зізнається Сергій Євдокимович. – Якщо мене зачепить, буду боротися, битися до кінця! От у вас в газеті недавно виступила одна жінка, яка грає в «Спортпрогноз» і, за її словами, часто виграє. Так от, вона сильно зачепила мене за живе. Я хлопцям з бригади сказав тоді: «Ну, якщо жінка виграє, то я доведу, що мужики не гірші!»

А раніше які були ваші успіхи у ставках?

-  Успіхи були непогані. Я кілька разів вигравав 11 пар, часто 10, а от 12 не вдавалось. В «Спортліга» виграю ще частіше, але там суми поменше. А хотілося вигравати саме джек-пот, щоб довести хлопцям свою силу.

Довели?

-  Ще б пак! Раніше вони не дуже вірили, що можна багато виграти, а зараз вже самі намагаються грати. Тільки це не так просто, як їм здається. Я все життя граю, системи використовую, за статистикою слідкую, і Вашу газету читаю, коментарі різні.

Так ви ж тільки на два варіанти в 441 тиражі зіграли, яка ж там система?

-  Правильно, в той раз просто грошей не було, тому й зіграв на 6 гривень. Я тільки одну пару, Сент-Етьєн проти Дніпра, зіграв «подвійним», а інші «однозначними». Мені, звичайно, дуже сильно пощастило, я навіть не сподівався виграти джек-пот із такою маленькою ставочкою. Зазвичай я граю на 70-80, до 100 гривень. Але бачите, бувають і такі чудеса!

Ви зараз на підйомі, емоції зашкалюють. Мабуть, це позначається на грі: частіше і більше робите ставки? Чи навпаки, хочете взяти «відгул» за вдалу гру?

-  Нічого для мене не змінилося, як грав, так і буду надалі грати. Я вже звик до цього, ені подобається. Та й виходить непогано. Але головне – я довів, що мужики вміють грати в «Спортпрогноз» не гірше жінок!

Питав А.Каневський

Поділитись:
23 листопада 2015
Ми у Viber!