0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

"Льодограй" відсвяткував свою першу річницю

6 листопада жителі міста Богуслав відсвяткували річницю відкриття палацу зимових видів спорту "Льодограй".  Збудований у 2014 році оператором державних лотерей "М.С.Л.", наразі льодовий палац є прикладом успішного соціального спрямування коштів від проведення лотерей на розвиток спорту в Україні.

У день святкування юні спортсмени, які всього рік тому стали на ковзани, демонстрували своїм вболівальникам, жителям міста та гостям із всієї України приголомшливі результати кропотливих та виснажливих тренувань. Прекрасні акробатичні трюки, якісна хореографічна постановка, неймовірні навички маневрування на кризі – ось те, що  змогли побачити усі бажаючі у день народження одного з найкращих Палаців зимових видів спорту в Україні.

За словами генерального директора компанії «М.С.Л.» Андрія Урядова, основним завданням Універсального навчально тренувального центру «льодограй» -  надання можливості будь-якій людині займатись улюбленим видом спорту, незважаючи на місце її проживання.

Всього за один рік «Льодограй» зміг здобути репутацію спортивного об’єкту Європейського рівня, що неодноразово відмічали спортсмени з усієї України, які приїздили до містечка Богуслав на різноманітні змагання та тренування.

У найближчих планах керівництва «Льодограй» - виступи на українських та міжнародних змаганнях та проведення чемпіонату України з хокею,  який в Богуславі проходитиме 24-25 грудня 2015 року. Це прекрасна можливість в черговий раз продемонструвати всім, що в кожному містечку України є багато талантів, які чекають на слушну нагоду розвиватися та вигравати золото на міжнародних змаганнях.

Поділитись:
9 листопада 2015
Ми у Viber!