0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Прес-конференція Генерального директора «М.С.Л.» на тему: «М.С.Л.» здивована рішенням РНБО включити компанію до «чорного списку»

17 вересня 2015 року, «Укрінформ»

   Оператор державних лотерей «М.С.Л.» висловлює крайнє здивування рішенням РНБО України про включення компанії в список юридичних осіб, до яких застосовані санкції. У черговий раз компанія «М.С.Л.» заявляє про відсутність у списку ключових акціонерів представників російського капіталу.

    «Ми впевнені, що мова йде про помилку. Хоча очевидно, що ринок лотерей останні два роки намагаються системно розчистити в інтересах однієї з фінансово-політичних груп. Ця ж група зараз працює над скасуванням законодавчої заборони на азартні ігри», - заявив генеральний директор« М.С.Л.» Андрій УРЯДОВ.

    Він також повідомив, що раніше компанія «М.С.Л.» проінформувала державні органи про склад своїх акціонерів, і звернулася з проханням до СБУ провести з цього приводу об'єктивну перевірку, щоб уникнути провокацій.

   «Компанія« М.С.Л.» довгий час була національним лідером зі сплати військового збору. Чи це можливо для компанії, яка працює на агресора?» - зазначив Андрій УРЯДОВ.

   Компанія «М.С.Л.» вже звернулася до президента України Петра Порошенка із закликом виправити образливу неточність, та ініціювати перевірку реального складу акціонерів компанії. Зі своєї сторони, «М.С.Л.» готова до співпраці з будь-якими органами влади, які зацікавлені в отриманні об'єктивної інформації.

   Крім того, «М.С.Л.» заявляє про попередній збір інформації щодо осіб, дії яких випадково або навмисно завдали шкоди репутації та фінансовому стану компанії, а також залишає за собою право вимагати повної компенсації від таких осіб.

    «М.С.Л.» закликає ЗМІ утриматися від поширення неперевіреної інформації, і заявляє про повну готовність оперативно відповісти на будь-які запити.


Довідка:

 Оператор державних лотерей «М.С.Л.» - найбільший лотерейний оператор Східної Європи. На даний час компанія надає роботу понад 5 тисячам працівників та розповсюджувачів лотерей по всій Україні.  На сьогоднішній день «МСЛ» розповсюджує 53 лотереї, серед яких такі популярні бренди як: «Лото-Забава», «Мегалот», «Спортпрогноз», «ХТО ТАМ» тощо. Згідно з даними Державної фіскальної служби України саме оператор державних лотерей «М.С.Л.» став найбільшим платником військового збору в Україні у 2014 році. У 2013-2014 роках компанією «МСЛ» було сплачено  майже 538 мільйонів гривень до Державного та місцевих бюджетів. За той самий період компанія виплатила гравцям виграшів на суму понад 4,4 млрд. гривень.

Додатково лотерейний оператор безпосередньо спрямував понад 18 мільйонів гривень на підтримку та розвиток спорту в Україні у 2013-2014 роках. 


 

Поділитись:
17 вересня 2015
Ми у Viber!