0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Навчально-тренувальний центр «Льодограй», збудований оператором державних лотерей «МСЛ», відвідав Голова Київської ОДА

   27 серпня із робочим візитом до міста Богуслав завітав Голова Київської ОДА Шандра Володимир Миколайович. Користуючись нагодою, він відвідав учбово-тренувальний центр «Льодограй» разом із новим Головою Богуславської районної державної адміністрації Хоменко Віталієм Миколайовичем та Генеральним директором ТОВ «МСЛ» Урядовим Андрієм Вячеславовичем.

  Побачивши прекрасну інфраструктуру та добре поставлену роботу центру «Льодограй», голова Київської ОДА був здивований тим фактом, що у Київській області існує льодовий палац такого високого рівня. Віталій Миколайович також був приємно вражений, дізнавшись, що саме оператор державних лотерей «М.С.Л.» профінансував будівництво палацу зимових видів спорту, й тим, що «Льодограй» обладнаний сучасною енергоустановкою, яка працює на лушпинні соняшника та повністю забезпечує об’єкт теплом. Відтак навчально-тренувальний центр може  функціонувати незалежно від ситуації з постачанням газу.

  Як зазначив Генеральний директор ТОВ «М.С.Л.» Урядов Андрій Вячеславович, компанія інвестувала більше 20 мільйонів гривень власних коштів у зведення навчально-тренувального центру. Інвестиції в спортивну інфраструктуру є частиною відповідального ставлення компанії до розвитку спорту в Україні, адже «МСЛ» - спадкоємець відомого радянського «Спортлото», за рахунок доходів якого будували спортивні об'єкти. Також лотерейний оператор взяв на себе зобов'язання протягом, принаймні, 10 наступних років забезпечувати повноцінне функціонування Універсального навчально-тренувального центру «Льодограй».

  Нагадаємо, що учбово-тренувальний центр зимових видів спорту «Льодограй» відкрили 6 листопада 2014 року в м. Богуслав Київської області. Центр, в першу чергу, призначений для регулярних тренувань юних хокеїстів та фігуристів з навколишніх районів Київської та сусідніх областей та проведення на високому рівні спортивних змагань і зборів. Вихованням спортсменів займаються досвідчені тренери, зокрема, колишній гравець збірної України з хокею Олександр Матвійчук. Завдяки демократичній ціновій політиці Центр став улюбленим місцем проведення активного відпочинку дорослих і малечі.  

Поділитись:
2 вересня 2015
Ми у Viber!