0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Стало відоме ім'я мільйонера із Волинського представництва

31-го травня в останній день весни в Україні стало одним мільйонером більше. Так, грошовий приз лотереї «Лото-Забава» розміром в один мільйон гривень дістався 47 річній українці на ім’я Лариса. Свій виграшний лотерейний білет вона придбала у Волинському представництві напередодні розіграшу всього за декілька годин до закриття точки продажу лотерей.

Зі слів Лариси, грати в лотерею вона почала давно, періодично вигравала невеликі суми, однак завжди мріяла виграти по-справжньому великий приз. Був випадок, коли переможниця вирішила придбати 100 лотерейних білетів одразу. В результаті, виграшних білетів виявилось багато, однак виграних грошей виявилось трохи менше ніж вартість придбаної пачки лотерейних білетів. Після цього переможниця вирішила поміняти своє відношення до гри. З тих пір лотерейна гра стала приємним способом відпочити та відволіктись від звичної метушні.

-  Гра в «Лото-Забава» стала для мене приємних хобі, - розповіла переможниця. – Однак якщо по правді, то мене мало хто підтримував з рідних, всі казали, що лотерея – марна трата грошей та часу. Треба було бачити їхні здивовані обличчя, коли ті дізнались, що я виграла мільйон! Та що там казати, коли я сама дізналась про виграш, то мало не зірвала свій голос. Мабуть, настрашила усіх сусідів в окрузі, галасуючи та стрибаючи по всій хаті від щастя.

Свій виграш Лариса планує витратити на допомогу своїй родині та рідним. В першу чергу ці гроші дадуть змогу переможниці придбати якісну та дорогу інвалідну коляску для своєї мами. Також гроші сильно знадобляться й іншим членам сім’ї – у Лариси не одна дитина, й гроші у великій сім’ї завжди знадобляться.

У 2015 році Лариса стала дев’ятим власником грошового призу «Лото-Забава» розміром в один мільйон гривень і більше. Всього за весь час існування лотереї мільйонерами та мультимільйонерами стали 228 українців.

Поділитись:
3 червня 2015
Ми у Viber!