0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Автомобільний бум продовжується!

Четвертий тиждень поспіль шанувальникам лотереї «Лото-Забава» щастить на головні призи у конкурсі «Полювання за грошима». Так, у 819-му тиражі виграно черговий сучасний автомобіль Geely MK-Cross! Цього разу головний приз дістався киянці на ім’я Раїса. Переможниця приїхала до студії та у відповідний момент назвала літеру «Р» за якою ховався сертифікат на автомобіль. Саме перша літера імені принесла пані Раїсі ключі від нової іномарки із яскравим помаранчевим забарвленням.

-  Для мене це така несподіванка, що важко й уявити, - розповідає переможниця. – Я досі не можу прийти до тями та повірити у те, що це сталося саме зі мною. Взагалі-то у «Лото-Забава» грає  моя мама, а я їй допомагаю купувати та реєструвати лотерейні білети. Коли ж стало відомо, що мою маму запросили до студії, вона відправила мене замість неї. І я її не підвела! Це неймовірна радість для нас обох, адже наразі я майже півроку як безробітна й назбирати гроші на подібний автомобіль не вийшло б. Але тепер все змінилось! Нам посміхнулась удача і у нас є прекрасний автомобіль!

Минулого разу виграти автомобіль пощастило жінці з міста Львів на ім’я Жанна, яка змогла додзвонитись до студії в Київ та назвати правильну літеру в конкурсі «Полювання за грошима». Авто було виграно у святковий день – Великдень. Наступного тиражу лотерейних шанувальників буде очікувати нове авто, яке дістанеться гравцеві, який зможе у студії, або по телефону назвати літеру, за якою буде схований сертифікат із надписом «Авто».

Поділитись:
20 квітня 2015
Ми у Viber!