0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У «Лото-Забава» виграно вже 3 авто поспіль!

Третій раз поспіль гравцями лотереї «Лото-Забава» виграно новий сучасний автомобіль «Geely MK-Cross». Цього разу пощастило жінці з міста Львів на ім’я Жанна, яка змогла додзвонитись до студії в Київ та назвати правильну літеру в конкурсі «Полювання за грошима». Ще більш дивовижним став той факт, що авто було виграно у святковий день – Великдень.

Попереднє авто пощастило виграти киянці на ім’я Наталія, яка так само спромоглась додзвонитись до студії з дому, а самий перший автомобіль дістався пану Віктору – гравцеві із стажем з села Калуга Миколаївської області. Саме Віктору вдалося виграти головний приз конкурсу «Полювання за грошима», знаходячись у студії.

Зі слів гравця, він знав, що поїде додому не з пустими руками. «До Києва я їхав із метою виграти великі гроші, - розповів переможець. – Тому, якщо чесно, навіть не здивувався, коли виграв автомобіль. Я був неймовірно радий, адже в один день здійснилися дві мої мрії: попасти у студію, та виграти головний приз».

Нагадаємо, що у конкурсі «полювання за грошима» збільшились виграші, й тепер окрім грошей можна виграти новий сучасний хетчбек «Geely MK-Cross».

Поділитись:
13 квітня 2015
Ми у Viber!