0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Витратив 5 гривень – виграв півмільйона

Стало відоме ім’я переможця, який 16-го квітня зірвав головний приз лотереї «Топ» розміром  500 000 гривень. Ним виявився 44-річний житель міста Харків на ім’я Віталій. Зі слів переможця, лотерейний виграш він витратить на здійснення мрії своєї жінки – на придбання великого дому за містом.

Грати у лотереї Віталій почав більш ніж 10 років тому. Спочатку переможець грав у «Лото-Забава», а згодом почав грати у «Тіп» і «Топ». Новина про виграш шокувала гравця, адже потайки він завжди сподівався колись зірвати величезну купу грошей.

-  Зізнаюсь, що почав грати у лотереї саме через свою азартну натуру, - розповідає власник півмільйона гривень. – У житті я заробляю ремонтом автомобілів, тому окрім звичайної роботи в мене завжди є можливість заробити грошей десь на стороні. Саме на ці гроші я і купую лотерейні білети. Гра у лотерею приносить мені задоволення й часто вартість білета повертається мені назад у вигляді виграшу. Коли ж я дізнався, що виграв 500 тисяч гривень, то 4 дні не міг прийти до тями.

У переможця є жінка та дорослий син, який наразі живе окремо від батьків. Зі слів Віталія, жінка вже давно мріяла придбати великий дім за містом, де вона могла б жити разом із чоловіком, сином та мамою.

-  Насправді, я не казав жінці, що граю у лотерею, - сміється переможець. - Вона постійно казала, що це обман, що виграти неможливо, що витрачати гроші на лотереї – марна трата грошей, сил та часу. Коли ж я розповів про виграш у півмільйона гривен, вона неймовірно зраділа. Ми разом із нею ще довго не могли прийти до тями, адже усвідомлювали, що цей виграш змінить наше життя на краще. На мою думку, головне у грі – надія. Той, хто усім серцем сподівається на виграш рано чи пізно стане переможцем.

На виграшний лотерейний білет гравець витратив 5 гривень. Останнього разу головний приз лотерей «Тіп» і «Топ» вигравали 1-го квітня, коли гравець із міста Одеса придбав лотерею «Тіп» за 2 гривні та виграв 200 тисяч. 

Поділитись:
24 квітня 2015
Ми у Viber!