0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Увага! Зміни у оподаткуванні виграшів

Шановні гравці, багато хто з вас знає, що першого січня 2015 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи». Нагадаємо, ці зміни зобов’язали лотерейних операторів виконувати функцію податкового агента та стягувати на точках продажу військовий збір – 1,5% та податок на доходи фізичних осіб – 15%  з кожного лотерейного виграшу та перераховувати їх до державного бюджету. Варто зазначити, що раніше податки утримувалися лише із великих грошових призів, але з 2015 року під удар попали навіть мінімальні виграші. В той же час були введені додаткові податки для операторів державних лотерей, що також суттєво збільшили податкове навантаження на компанію МСЛ.

Подібні зміни стали сильним потрясінням як для шанувальників лотерейних ігор, так і для самих операторів державних лотерей. Компанія МСЛ сподівалася, що при подальшому перегляді Податкового кодексу України законодавці відмовляться від подібного тиску на гравців та лотерейних операторів. Але, нажаль, на сьогоднішній день ситуація із новим оподаткуванням не змінилася.

У зв’язку із цим, Оператор державних лотерей «М.С.Л.» нагадує, що з усіх виграшів у лотерею утримується 16,5% податків та зборів згідно чинного законодавства України. При цьому, мінімально можлива сума виграшу збільшена МСЛ таким чином, щоб при виплаті виграшу гравець отримував суму коштів не меншу за мінімальну вартість ставки.

МСЛ завжди цінувала своїх гравців та прислухалась до їх думки. Компанія розуміє, що подібні зміни створюють незручності та перешкоди на шляху до отримання задоволення від лотерейної гри й саме тому на багатьох точках продажу будуть встановлені спеціальні скрині для скарг та пропозицій. Для вашої зручності поряд із скриньками або у продавця будуть знаходитись спеціальні бланки. Таким чином кожен бажаючий зможе залишити своє звернення, яке обов’язково буде розглянуто.

Ми сподіваємось, що разом з Вами, шановні гравці, ми зможемо подолати усі труднощі на шляху до повноцінної гри. Ми віримо, що ці незручності є тимчасовими й за вашої підтримки ми зможемо й надалі тішити Вас великими виграшами, цікавими конкурсами та позитивними емоціями.

Поділитись:
24 квітня 2015
Ми у Viber!