0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Пенсіонер із Харкова став мільйонером!

В лотереї «Лото-Забава» 8 березня зірвали джек-пот розміром у 4 890 000 гривень. Власником багатомільйонного призу став гравець із міста Харків на ім’я Михайло Павлович. Через тиждень, 15 березня переможець приїхав до Києва у студію лотерейного оператора МСЛ, щоб в прямому ефірі розповісти історію свого виграшу.

Михайло Павлович – в минулому водій таксі та тренер з боксу. Зі слів переможця, купувати лотерейні білети він почав ще в ті часи, коли у Харкові їх продавали із рук прямо у метро. З тих пір мільйонер регулярно грав у лотереї, купуючи по два, три, а інколи і по 10 лотерейних білетів.

«Я граю вже дуже давно, - розповідає Михайло Павлович. – Зараз я купую білети «Лото-Забава», «Мегалот» і лотереї «Тіп» і «Топ». Скажу відверто, раніше я ніколи не вигравав великі призи. Але я продовжував грати, адже мав за мету виграти джек-пот. Мої друзі не розуміли мого захоплення, гадали, що виграють лише підставні люди. Треба було бачити те, наскільки вони буди шоковані, коли дізналися, що я тепер мільйонер! Постійно мені телефонують та питають: невже це дійсно правда? Здається, я і сам остаточно повірив у те, що відбулося лише тоді, коли приїхав у студію «Лото-Забава».

У Михайла Павловича троє дорослих дітей: Дмитро, Олексій, та дочка Марина. Зі слів переможця, саме заради дітей він і розпочав грати у лотереї.

«Я завжди мріяв придбати своїм дітям по квартирі, - каже мільйонер. – Моя дочка вже давно проживає зі мною, а от Дмитро та Олексій знімають квартиру, яка відбирає в них купу грошей. Тепер у мене буде можливість купити своїм дітям хай і невеликі, але власні квартири. Без лотереї здійснити свою мрію було б нереально».

Михайло Павлович став 223-м мільйонером у історії «Лото-Забава». За 15 років її існування лотерейним переможцям було виплачено більше 4 мільярдів гривень.

Розмір джек-поту на наступний тираж складає 3 мільйони гривень. Розіграші «Лото-Забава» транслюються у прямому ефірі кожної неділі о 9:00 на каналі «1+1».

Поділитись:
17 березня 2015
Ми у Viber!