0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Разом з МСЛ до перемог!

Сьомого березня у місті Богуслав на території Універсального навчально-тренувального центру зимових видів спорту «Льодограй» відбулися товариські матчі між хокейними командами «Динамо» (м.Богуслав) та «Сокіл» (м.Київ). Незважаючи на юний вік спортсменів (у змаганні брали участь діти віком від 7 до 9 років), подія привернула увагу населення міста. Окрім батьків юних хокеїстів, матч відвідало чимало жителів міста – вхід до палацу зимових видів спорту був вільним для всіх бажаючих.

Для дітей, які тренувалися у хокейній секції центру «Льодограй» (команда Динамо) ці матчі були першими у їхній спортивній кар’єрі. Зі слів Олександра Матвійчука – у минулому відомого хокеїста, а зараз тренера хокейної секції «Льодограй», діти чекали на цю подію із нетерпінням, не зважаючи на те, що вперше на ковзани стали всього 4 місяці тому. Для порівняння, хокеїсти команди «Сокіл» вже мали за плечима більше року тренувань.

І хоча кияни були більш досвідченіші, це не завадило богуславцям вийти переможцями в усіх чотирьох матчах, які відбулися 7 березня.

«Наша команда продемонструвала неймовірні результати, - розповів Олександр після матчів, - ці хлопці вперше взяли ключки до рук 4 місяці назад, але сьогодні поводилися на льоду впевненіше ніж хокеїсти з Киева. Скажу вам більше – вони зовсім не хвилювалися перед грою, вони прагнули вийти на лід та продемонструвати свої навички. Я впевнений, що сьогоднішній результат зумовлений тим, що в них є можливість тренуватися у частіше ніж спортсменів із столиці».

В одному з матчів «Динамо» перевершила команду «Сокіл» аж на 11 шайб! Такому успіху дивувались не тільки тренери обох команд, а й батьки юних спортсменів.

«Це неймовірне видовище, - розповідає пані Оксана – мати одного із хокеїстів секції «Льодограй», - я і уявити собі не могла, що моя дитина всього за 4 місяці зможе досягнути таких результатів! Ми із чоловіком працюємо до пізньої години, тому частенько нема часу, щоб приділити достатньо уваги нашому Антону. Коли ж ми дізналися, що в Богуславі відкрився «Льодограй», та ще й з’явилась хокейна секція, то Антон одразу захотів записатися. Він сам після школи збирає речі та мерщій на секцію – каже що тренування це щось неймовірне, йому надзвичайно подобається. Тепер я розумію чому».

Окрім батьків хокеїстів своїми враженнями захотів поділитися киянин на ім’я Іван Михайлович, який приїхав до Богуслава зі своїм онуком.

«Коли ми приїхали до центру «Льодограй», - згадує пан Іван, - мені перш за все стало цікаво хто збудував цей спортивний об’єкт. Вже пізніше онук розповів мені, що такий подарунок жителям Богуслава зробив лотерейний оператор МСЛ. Це мені нагадало радянські часи, коли на лотерейні гроші у нашій країні будувалися різні стадіони та тренувальні бази. Мені стало тепло на душі, коли я дізнався, що у цей скрутний час, де навколо суцільний негатив, є компанії та люди, які незважаючи ні на що, продовжують робити людям добро. Ще й для дітей-спортсменів будують світле майбутнє. Хотілося, щоб у нашій країні таких компаній було якнайбільше».

Зі слів організаторів спортивної події, вже найближчим часом, а саме 20 березня, у палаці «Льодограй» відбудеться ще один товариський матч. Таким чином випробувати свої сили та навички зможуть діти старших груп хокейної секції міста Богуслав.


Поділитись:
11 березня 2015
Ми у Viber!