0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У «Льодограй» відбудеться перший матч хокейної збірної міста Богуслав

6 березня виповнюється 4 місяці з моменту відкриття Навчально-тренувального центру зимових видів спорту «Льодограй» в місті Богуслав. І вже в цю суботу 7-го березня на території центру зимових видів спорту відбудуться перші товариські матчі серед вихованців Олександра Матвійчука - в минулому відомого українського хокеїста, а зараз тренера хокейної секції «Льодограй» (м.Богуслав), та командою клубу «Сокіл» (м.Київ).

Зі слів Олександра, цей матч буде прекрасною можливістю для юних спортсменів відчути на собі що таке хокей. Це буде перший справжній матч для дітей, які всього 4 місяці тому вперше стали на лід і взяли в руки ключку. Завдяки товариському матчу вони зможуть краще визначити свої сильні і слабкі сторони, а також загартуватися для майбутніх матчів.

Відвідати товариські матчі зможуть усі бажаючі - вхід на територію льодового палацу буде безкоштовним для всіх бажаючих.

Сучасний льодовий палац є соціальним проектом оператора державних лотерей «М.С.Л.», який вклав у будівництво більше 20 мільйонів гривень. Крім споруди Універсального навчально-тренувального центру «Льодограй», МСЛ забезпечив юних хокеїстів формою, ковзанами та обладнанням, необхідним для повноцінних тренувань.

За словами тренера секції фігурного катання Андрія Савченка, на сьогоднішній день секції хокею і фігурного катання регулярно відвідують більше 130 дітей віком від 3-х до 14 років. Вже зараз сформовані групи дітей, яких цілеспрямовано тренують для виступів на аматорських змаганнях.

Інвестиції в спортивну інфраструктуру є частиною відповідального ставлення компанії до розвитку спорту в Україні, адже «М.С.Л.» - правонаступник відомого радянського «Спортлото», за рахунок доходів якого будували спортивні об'єкти. Лотерейний оператор узяв на себе зобов'язання протягом, принаймні, 10 наступних років забезпечувати повноцінне функціонування «Льодограй». За цей час центр зимових видів спорту зможе повністю стати на ноги та отримати статус потужної спортивної бази для підготовки майбутніх зірок хокею і фігурного катання.

Поділитись:
5 березня 2015
Ми у Viber!